Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren tip!

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

De Veluwehal is een multifunctioneel sport- en evenementencentrum in Barneveld. Je kunt er gebruik maken van het zwembad en de sporthal. Tevens beschikt De Veluwehal over een mooie horeca waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of een broodje.

Zwembad
De Veluwehal heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x13 meter en er is een instructiebad met een afmeting van 15x11 meter. Er is een apart peuterbad met verschillende sproeiers. 

Sporthal
Onze sporthal biedt een verrassende hoeveelheid mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200 m² kunnen we als gastheer fungeren voor ruim 2.000 bezoekers. 
Dankzij zijn veelzijdigheid kan de sporthal op vele manieren gebruikt worden. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een concertzaal, examenzaal of sportveld. Natuurlijk zijn ook andere doeleinden bespreekbaar. De zaal is bovendien groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan alle officiële eisen van NOC-NSF (Het Nederlands Olympisch Comité).

De sporthal is te verdelen in twee zalen, zaal A en zaal B. Zaal A beschik over de volgende sportvelden: vier volleybalvelden, één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één handbalveld, één zaalhockeyveld, vier badmintonvelden en één basketbalveld en heeft een afmeting van 44 x 28 meter. 
In zaal B is belijning te vinden voor dezelfde sporten als in zaal A, alleen beschikt zaal B over drie volleybalvelden en heeft zaal B een afmeting van 42 x 22 meter. 

Daarnaast kunnen we de sporthal in een handomdraai veranderen in een sfeervolle concertzaal of een ruime locatie voor beurzen. Met onze sporthal kan je alle kanten op! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de opties te bespreken.


 

Toneelzaal
In ons pand is tevens een toneelzaal aanwezig. Deze zaal heeft een afmeting van 15 x 18 meter en beschikt over een podium. Het podium heeft een afmeting van 14 x 8 meter. 

Horeca
In ons complex bevinden zich op meerdere plekken horecagelegenheden. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten genieten van ons uitgebreide horeca aanbod. 

  • Multifunctioneel
  • Concertzaal
  • Zwembad
  • Sporthal
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Betaald parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Veluwehal

Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0342-413046

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport