Sporthal

De sporthal biedt verrassend veelzijdige mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200m² kun je ruim 2.000 mensen kwijt. De sporthal kan op vele manieren gebruikt worden. Concertzaal, examens of sportveld. De zaal is groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan eisen van NOC-NSF. Met gemak is de hal te veranderen in een sfeervolle concertzaal.

 

Mogelijkheden sporthal

De sporthal is een locatie waarmee je alle kanten op kunt. Gebruik net als vele andere Nederlandse artiesten de hal als een concertzaal. Of misschien zoek je een ruime locatie waar je verschillende stands en kraampjes kunt neerzetten? Ook dit is mogelijk in de sporthal. Neem gerust contact op met de medewerkers van De Veluwehal. Zeker als je specifieke wensen hebt. Zij kunnen je goed uitleggen wat er allemaal mogelijk is met deze ruimte en staan je graag te woord.
Voor meer informatie of reserveringen bel: 0342-417979

Zwembad Veluwehal
Receptie Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Ingang De Veluwehal

VERHUUR

De sporthal in De Veluwehal beschikt over twee hallen die door een beweegbare wand van elkaar te scheiden zijn. De totale sportvloer oppervlakte van beide hallen samen is 2.200 m2. De hoogte van de sporthal is 7 meter. De constructie van het plafond is geschikt om trussen e.d. aan te hangen.

De afmetingen van hal A zijn 28 x 44 meter, te verdelen in twee zaaldelen. Hal B kent een afmeting van 22 x 42 meter. Door een beweegbare wand is dit deel in drie zaaldelen te verdelen. Hal A heeft ook de beschikking over een grote tribune met 600 zitplaatsen die naar wens in – of uitgeschoven kan worden.

In de sporthal ligt een multifunctionele sportvloer. Dit betekent dat de vloer voor veruit de meeste evenementen niet afgedekt hoeft te worden. De sporthal is geschikt voor bijeenkomsten, beurzen, rommelmarkten en evenementen tot ca. 2.000 personen.

De Veluwehal beschikt over een mooie toneelzaal voor uw vergadering, bijeenkomst, cursus of bruiloft. De zaal beschikt over een podium met licht en geluidsinstallatie en vaste beamer en heeft een uitstekende akoestiek. De ruimte kan naar wens ingericht worden waarbij Partycentrum De Veluwehal volledige arrangementen met koffie / thee, lunch, buffet, hapjes en een borrel kan verzorgen.

De toneelzaal kan verdeeld worden in twee delen door een beweegbare wand. Door het openzetten van de tussenwand kan de toneelzaal ook verbonden worden met de circulatiehal en de het restaurant zodat er een grote ruimte ontstaat geschikt voor gezelschappen tot 1.000 personen. 

Daarnaast beschikt de Veluwehal ook over een aantal kleinere zalen verspreid over de accommodatie die we naar wens kunnen inrichten. 

De Veluwehal beschikt aan beide zijden over een betaald parkeerterrein. Op ca. 400 meter lopen bevindt zich een gratis parkeerterrein, De Vetkamp.

Afbeelding_toneelzaal_veluwehal

Afbeelding_toneelzaal_veluwehal

Afbeelding_Sporthal_Veluwehal

Afbeelding_Sporthal_Veluwehal