Zwem zoals jij dat wil in zwembad Vitaloo!

Het wedstrijd bad

Sportief recreëren of prestatie gericht sporten? In het 25 meter bad van zwembad Vitaloo zwem je zoals jij dat wil! Kom stevig banenzwemmen, actief recreëren met o.a. spelmateriaal of doe mee met een uitdagende groepsles.

Het recreatie bad

In het recreatiebad worden in het ondiepe water diverse activiteiten aangeboden voor iedereen van jong tot oud. Een volwassene kan overal lopen, de waterdiepte varieert van 40 tot 140 cm. Belangrijke activiteiten die plaatsvinden in het recreatiebad zijn begeleide activiteiten voor specifieke doelgroepen. Je kunt hierbij denken aan aquasporten, ouder & kind zwemmen, therapeutische groepen, gehandicapten en mindervaliden.

Ook aan de hele kleintjes is gedacht: een peuterbadje met waterspuitertjes staan tot hun beschikking.

KAMPEREN STADSCAMPING BOLSWARD

Voorbeeld

Misschien wel het best bewaarde geheim van Bolsward…

Kamperen midden in de stad! De stadscamping van Bolsward vind je op het zwembadterrein, gelegen tegen het oude stadscentrum van Bolsward. Stadscamping Bolsward is het gehele jaar open en biedt door de unieke en rustige ligging een fantastische uitvalsbasis voor met fietsers, camperaars en kampeerders die houden van rust en een prettige kleinschalige camping.

Reserveren is mogelijk 0515-573573 (met de fietselfstedentocht noodzakelijk).

De camping heeft 18 standplaatsen en is gedeeltelijk voorzien van elektriciteit en waterpunten.

Meer weten of reserveren? Bekijk de website van Stadscamping Bolsward: https://www.optisport.nl/stadscampingbolsward