Stoppen met roken?

Voorbeeld

Stop met roken en sport tot 1 januari 2019 gratis*!

Tegen inlevering van je laatste pakje sigaretten en op vertoon van je inschrijving voor https://stoptober.nl/ sport je de rest van het jaar gratis bij Optisport.

Voorwaarden/spelregels:
1. Je start op 1 oktober met sporten en stoppen met roken.
2. De periode van 1 oktober t/m 31 december 2018 = gratis sporten.
3. Bij aanvang van de gratis periode wordt een jaarovereenkomst afgesloten voor recreatief zwemmen of doelgroepen (looptijd van 1 januari t/m 31 december 2019)
4. Je verzamelt 5 vrienden die jou middels de Stoptober app ondersteunen bij het stoppen met roken. Je vijf vrienden krijgen als beloning vijf proeflessen voor de doelgroepen.

Sport je al bij Optisport en wil je stoppen met roken? Goed zo! Vraag bij de balie naar de mogelijkheden want ook huidige klanten worden beloond!

Vanaf 7 september begint de landelijke campagne van Stoptober, 1 oktober begint de 28-dagen-niet-roken-reis. Deelnemers aan Stoptober worden elke dag gesteund en aangemoedigd om het vol te houden. Vanaf 7 september kan iedereen die dat wil zich GRATIS inschrijven voor Stoptober 2018 via de website https://stoptober.nl/

Dit jaar is er tevens een gratis app beschikbaar met een hele leuke community functie. Via deze functie kan je als deelnemer bijvoorbeeld steun krijgen van vrienden of collega’s. Ook kan je precies bijhouden hoe lang je al gestopt bent en wat dat heeft opgeleverd aan geld en gezondheidswinst en nog veel meer!

*vraag naar de voorwaarden