Afbeelding Vrijburgbad

Vrijburgbad & Health Club

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Oefenuur

  Extra voorbereiding

  Vrijburgbad & Health Club
  Afbeelding Oefenuur
 2. Aqua'Fit

  Samen fit en gezond

  Vrijburgbad & Health Club
  Afbeelding Groepsles AquaFit
 3. Aqua'Aerobic

  Vernieuwende workout op muziek

  Vrijburgbad & Health Club
  Afbeelding Aqua'Aerobic groepsles
 4. Aqua'Tacoyo

  Move your body, relax your mind

  Vrijburgbad & Health Club
  Afbeelding Aqua'Tacoyo groepsles
 5. Zwemdisco

  Let's party tijdens het discozwemmen

  Vrijburgbad & Health Club
  Afbeelding Zwemdisco
 6. Aqua'Power

  Een fanatieke workout

  Vrijburgbad & Health Club
  Aqua'Power

Over de locatie

Het Vrijburgbad is hét zwembad van Vlissingen en Middelburg. Het zwembad bevindt zich precies tussen de twee steden, ten noorden van bedrijventerrein Vrijburg. Met een recreatiebad, instructiebad, verenigingsbad, wedstrijdbad, fitnessvoorzieningen en een brasserie biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden.

Zwembad
Het wedstrijdbad is met een afmeting van 25x21 meter en acht banen het grootste bad van het complex. De afmetingen maken wedstrijdzwemmen op topsportniveau mogelijk. Daarnaast is het bad twee meter diep en beschikt het over een vaste tribune met 160 zitplaatsen. 

Het instructiebad heeft een afmeting van 20x10 meter en beschikt over een beweegbare bodem, waardoor de diepte kan variëren tot 1,8 meter. Door de watertemperatuur van 33ºC is het instructiebad ook uiterst geschikt voor therapeutisch zwemmen. 

Het verenigingsbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over een beweegbare bodem aan de ondiepe zijde van het bad. Daarnaast heeft het verenigingsbad ook een diep gedeelte, dat volop mogelijkheden biedt voor het beoefenen van verschillende sporten. Er zijn daarnaast twee duikplanken aanwezig met hoogtes van één en drie meter. De watertemperatuur is gemiddeld 27,5ºC.

In het recreatiebad is er genoeg te beleven voor jong en oud. Je vindt hier onder andere een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek met waterjets, whirlpool, glijbaan en een knuffelmuur. Er is daarnaast een peuter- en kleuterbad voorzien van een waterpeeltuin. De gemiddelde watertemperatuur is 30ºC. Vanuit het terras heb je goed zicht op het recreatiebad. 

Fitness
Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio- en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je om je doelstelling te behalen. Als lid van Optisport Health Club mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten in ons zwembad. Je hoeft alleen je TGS sleutel te laten zien bij de receptie van het zwembad.

Groepslessen
Bij Optisport Health Club worden verschillende uitdagende groepslessen gegeven. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Fitness (cardio en kracht)
 • Groepslessen
 • Zwembad (incl. groepslessen)
 • Gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema
 • Gratis sportdrank

Brasserie
Onze brasserie is gelegen bij de entreehal waardoor het toegankelijk is voor zowel zwempubliek als bezoekers. Vanuit de brasserie heb je goed zicht op het recreatiebad. Het terras bij het recreatiebad wordt ook vanuit de brasserie bediend. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

 • Wedstrijdbad
 • Recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek
 • Peuter- en kleuterbad met waterspeeltuin
 • Instructiebad en verenigingsbad
 • Bubbelbad
 • Zonnestudio’s
 • Brasserie
 • Optisport Health Club Vlissingen
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Goed bereikbaar met de fiets
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 0118-486820

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.