Eén zwembad voor Vlissingen en Middelburg

Het resultaat: één van de mooiste en modernste baden van Nederland!

Door samen een nieuw complex te bouwen, beschikken de twee gemeenten sinds 1 juli 2003 over een bijzonder riante accommodatie. Het bad bevindt zich tussen de twee steden, pal ten noorden van bedrijventerrein Vrijburg. De locatie aan de Nieuwe Vlissingseweg is goed te bereiken: langs de weg loopt een autoluwe fietsroute, er is een busverbinding met beide steden en er zijn ruime parkeermogelijkheden.

Met een recreatiebad, instructiebad, verenigingsbad, wedstrijdbad, fitnessvoorzieningen en een Brasserie biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden.

Recreatiebad

In het recreatiebad met een watertemperatuur van 30 ºC kan behalve “gespetterd” ook rustig gezwommen worden. Tevens zijn er onder meer een bubbelbad, een waterfontein, een wildwaterkreek met waterjets, een whirlpool, een flinke glijbaan en een knuffelmuur. Bij het recreatiebad hoort ook een kleuter- en peuterbad voorzien van waterspeeltuin. Het zitterras ligt pal aan deze baden, zodat er goed toezicht gehouden kan worden.

Instructiebad

Dit bad van 20 x 10 meter is zeer flexibel vanwege de beweegbare bodem. Door die bodem kan in diepte gevarieerd worden van 0 tot 1,8 meter. Zo ontstaat een scala aan mogelijkheden: serieuze training, zwemles voor alle leeftijdsgroepen en door de watertemperatuur van 33 ºC, alle mogelijke vormen van therapiezwemmen.

Verenigingsbad

Behalve een beweegbare bodem aan de ondiepe zijde van het bad, heeft het verenigingsbad ook een zeer diep gedeelte. Dat biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld synchroonzwemmen, het beoefenen van duiksport en schoonspringen van de één- en driemeterplank. De watertemperatuur bedraagt 27,5 ºC.

Wedstrijdbad

Het grootste bad met een watertemperatuur van 26ºC in het complex is het wedstrijdbad. De riante afmetingen maken het wedstrijdzwemmen op topsportniveau mogelijk. Het bad is twee meter diep en telt acht banen. Door de grootte is dit bad ook prima geschikt voor schoolzwemmen. Het wedstrijdbad beschikt over een vaste tribune met honderdzestig zitplaatsen.

Health- en fitness studio

Een volledig uitgeruste fitnessruimte, voorzien van Techno Gym fitnessaparatuur, maakt ook deel uit van het nieuwe complex. Twee complete zonnestudio’s completeren het geheel.

Brasserie

Deze biedt plaats aan minimaal 70 gasten en ligt direct aan de entreehal. Op die manier is het toegankelijk voor zwempubliek én bezoekers. Uiteraard is er zicht op het recreatiebad. Het terras van het recreatiebad wordt ook vanuit de Brasserie bediend.

Optisport Health Club

Optisport Health Club is ook onderdeel van Optisport, tevens exploitant van het aangrenzende zwembad. Wil je aan je conditie werken, je spieren versterken of je figuur verbeteren, dan zijn wij de ideale health club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet, er is voor ieder wat wils. Bezoek hier onze website: www.optisporthealthclub.nl/vlissingen

Ingang Vrijburgbad
Horeca Vrijburgbad
Zwembad Vrijburgbad
Zwembad Vrijburgbad
Zwembad Vrijburgbad
Zwembad Vrijburgbad
Zwembad Vrijburgbad

ZWEMFEESTJE

Voorbeeld

Spetterende verjaardag

Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend
zwemfeest!

• Materialen in het water voor extra speelplezier
• Er is altijd professioneel toezicht aanwezig
• Informeer naar de verschillende thema’s, arrangementen en (horeca)mogelijkheden

We hebben verschillende arrangementen samengesteld waardoor er voor ieder wat wils is.

Plonzen
Kinderfeestje "Plonsfeestje met Kidsbox" (voor feestvierders t/m 7 jaar)
In de Kidbox zitten frietjes, appelmoes, mayonaise, een pakje Sisi no bubbles en een snack (keuze uit: 3 kipnuggets óf 1 frikandel óf 3 bitterballen óf 1 kaassoufflé). Ons toetje is een perenijsje of Big Milk + een leuke verassing!

Kinderfeestje 'Plonsfeestje met Kindermenu' (voor feestvierders vanaf 8 jaar)
In het kindermenu zitten frietjes, appelmoes, mayonaise en een snack (keuze uit: 1 kroket óf 1 kaassouflé óf 5 kipnuggets óf 1 frikandel). Tijdens het eten onbeperkt siroop en als toetje een perenijsje of een Big Milk.

Het minimum aantal kinderen voor "plonzen" is 5 kinderen. Bij 5 kinderen heeft één volwassene gratis toegang tot het zwembad. Uiteraard kun je als volwassene ook genieten van een van onze menu's. Menu's voor volwassenen worden afgerekend in de Brasserie.

Zeemeerminfeestje

Leer zwemmen als een echte zeemeermin!

We starten dit leuke feestje met een make-up en fotomomentje. Daarna leer je in 45 minuten zwemmen met de zeemeerminnenstaart en mag je nog 15 minuten oefenen met de staart.

Na afloop krijg je een frietje met snack, siroop en een ijsje in de horeca.

Dit feestje is mogelijk op zaterdag- of zondagmiddag bij minimaal 8 kinderen in bezit van minimaal Zwemdiploma B en minimaal schoenmaat 32.

 

Discofeestje

Geef je feest extra glans met een discofeestje!

Dit feest is te reserveren tijdens de zwemdisco's in het Vrijburgbad.

Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

Geboortedatum jarige(n)