Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Zalencentrum De Waard beschikt over een sporthal, een toneelzaal, multifunctionele zalen en een horecagelegenheid en is o.a. geschikt voor uiteenlopende cursussen en bijeenkomsten. Met een viertal zalen kunnen wij ruimte bieden voor groepen van 5 tot 150 personen. Voor eventuele grotere groepen is het mogelijk om de sporthal om te bouwen. Ook is het mogelijk om begeleidend apparatuur te huren om je vergadering of bijeenkomst compleet te maken.

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 45x25 meter en is door middel van scheidingswanden op te splitsen in twee delen. De hal beschikt over belijning voor één zaalvoetbalveld, één basketbalveld, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Daarnaast is de hal ook geschikt voor sporten als gymnastiek en turnen. De hal heeft een tribune met ongeveer 100 tribuneplaatsen. 

Toneelzaal
De toneelzaal heeft een afmeting van 12x10 meter en beschikt over een podium van 5x10 meter. Deze zaal is in combinatie met de aanwezige regie- en schminkruimte uitermate geschikt voor diverse culturele evenementen voor een publiek tot max. 150 personen.

Multifunctionele zalen
Er zijn twee multifunctionele zalen aanwezig. De kleine zaal is geschikt vergaderingen of workshops en biedt ruimte aan maximaal 25 personen. De grotere zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten, partijen, sporten en (bedrijfs)trainingen en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Het is ook mogelijk om een beamer, projectscherm en/of flipover te huren. Daarnaast kunnen beide zalen samengevoegd worden waardoor er één grote zaal ontstaat.  

Horeca
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten of bijkletsen met vrienden? Dat kan in onze horeca. Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet.

Wil je meer informatie neem dan contact op via onderstaand formulier.

Zwembad
Je kunt bij ons Zwembad De Hofstee in Bergambacht terecht voor recreatief zwemmen en groepslessen.


 

  • Ruime sporthal
  • Geschikt voor evenementen en sporttoernooien
  • Toneelzaal
  • Sfeervolle horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Waard

Meidoornstraat 7, 2861 VJ Bergambacht

Open in Google maps

Telefoonnummer 0182-351933
E-mailadres waard@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport