Buffet, vergaderingen, sporten en activiteiten voor jong en oud in Wemeldinge

Dorpscentrum De Wemel ligt in het hart van het dorp Wemeldinge. Door de centrale ligging is het een aanloopplaats voor jong en oud. Op en naast het dorpshuis bevindt zich een seniorenhuisvesting. Naast de senioren die dagelijks gebruik maken van ‘t dorpshuis, worden de diverse ruimtes gehuurd door verenigingen op sportgebied en cultureel en sociaal gebied. Ook worden de ruimtes verhuurd voor optredens, buffetten, feesten, begrafenissen en partijen.

’t Panuusje

Deze fris opgeknapte ruimte is multifunctioneel met activiteiten voor jong en oud! Er is ruimte om gezellig een potje te biljarten, spelletjes te doen, krantje te lezen, er staat een PlayStation, etc. Deze zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie en microfoon voor presentaties.

‘Hang out’ in ‘t Panuusje

Lekker chillen, gezellig gamen of gewoon lekker zitten en even bijkletsen, je bent welkom in de ‘Hang Out’. Heel wat jongeren weten de weg al te vinden en dat maakt het altijd weer gezellig. Iedere donderdagmiddag vanaf 15.00 – 17.00 uur in De Wemel.

Er is altijd iemand aanwezig in De Wemel.

Leeftijd vanaf groep 6.

‘Hang Out is een initiatief van Optisport, Jongkapelle en Cederhof.

Zaal ’t Spey is het achterste gedeelte van de Oosterschelde zaal. Deze zaal is geschikt voor buffetten, vergaderingen en sportactiviteiten.