Buffet, vergaderingen, sporten en activiteiten voor jong en oud in Wemeldinge

Dorpscentrum De Wemel ligt in het hart van het dorp Wemeldinge. Door de centrale ligging is het een aanloopplaats voor jong en oud. Op en naast het dorpshuis bevindt zich een seniorenhuisvesting. Naast de senioren die dagelijks gebruik maken van ‘t dorpshuis, worden de diverse ruimtes gehuurd door verenigingen op sportgebied en cultureel en sociaal gebied. Ook worden de ruimtes verhuurd voor optredens, buffetten, feesten, begrafenissen en partijen.

’t Panuusje

Deze fris opgeknapte ruimte is multifunctioneel met activiteiten voor jong en oud! Er is ruimte om gezellig een potje te biljarten, spelletjes te doen, krantje te lezen, er staat een PlayStation, etc. Deze zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie en microfoon voor presentaties.

‘Hang out’ in ‘t Panuusje

Lekker chillen, gezellig gamen of gewoon lekker zitten en even bijkletsen, je bent welkom in de ‘Hang Out’. Heel wat jongeren weten de weg al te vinden en dat maakt het altijd weer gezellig. Iedere donderdagmiddag vanaf 15.00 – 17.00 uur in De Wemel.

Er is altijd iemand aanwezig in De Wemel.

Leeftijd vanaf groep 6.

‘Hang Out is een initiatief van Optisport, Jongkapelle en Cederhof.

Zaal ’t Spey is het achterste gedeelte van de Oosterschelde zaal. Deze zaal is geschikt voor buffetten, vergaderingen en sportactiviteiten.

FEESTEN / VERGADEREN

Voorbeeld

Zalen voor feesten, recreatie of vergaderingen in Wemeldinge

Binnen het Dorpshuis hebben wij beschikking over meerdere ruimtes. Voor prijzen, het reserveren van zalen, het bespreken van evenementen en verdere informatie kunt u (vrijblijvend) contact opnemen via: dewemel@optisport.nl of 0113-621217.

Informatie over boekingen van zaalruimte? Laat je vrijblijvend informeren over de multifunctionele mogelijkheden binnen het dorpscentrum.

De Val

Een zeer geschikte ruimte voor een bespreking, persoonlijke gesprekken, kleine vergaderingen of als onderzoekskamer Tegen vergoeding te voorzien van flip-over.

Informatie over boekingen van zaalruimte?

Laat je vrijblijvend informeren over de multifunctionele mogelijkheden binnen het dorpscentrum.

Foyer

In onze gezellige, ruime foyer kunt u genieten. Er is een leestafel met de krant en de nieuwste tijdschriften. Heerlijk onder het genot van een kopje koffie, drankje of hapje.

De Krukel

Een zeer geschikte ruimte voor een bespreking, persoonlijke gesprekken, kleine vergaderingen of als onderzoekskamer Tegen vergoeding te voorzien van flip-over.

Informatie over boekingen van zaalruimte?

Laat je vrijblijvend informeren over de multifunctionele mogelijkheden binnen het dorpscentrum.

Spey

Zaal ’t Spey is het achterste gedeelte van de Oosterschelde zaal. Deze zaal wordt veel gebruikt voor de activiteiten van stichting welzijn.

’t Panuusje

’t Panuusje wordt iedere middag gebruikt door de soos-vrienden. Er staan 2 biljarts. Tevens kun je deze ruimte ook ’s morgens, ’s avonds of in het weekend huren voor je activiteiten. Deze zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie en microfoon voor presentaties.

Oosterscheldezaal

De Oosterschelde zaal is onze grootste, multifunctionele zaal met een massieve parketvloer die voor vele doeleinden o.a. verjaardagsfeesten, bruiloften, kindervoorstelling, toneelvoorstelling en kleinschalige beurzen gebruikt kan worden. De Oosterschelde zaal heeft een vast podium. Aansluitend is er een ruimte inzetbaar als kleed- en make-up ruimte. Deze heeft een publieksvrije toegang naar het podium. Tegen vergoeding is de zaal te voorzien van flip-over en audiovisuele middelen zoals geluid set, beamer en projectiescherm. In de zaal is eveneens draadloos toegang tot internet vrij beschikbaar.