Schaatsen, vergaderen en (bedrijfs)arrangementen in Hoorn

De ijsbaan heeft voor het eerst haar deuren geopend op 27 september 2006. Inmiddels maakt de ijsbaan al een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. De ijsbaan is gelegen naast de A7 en daardoor makkelijk toegankelijk voor verkeer. In het gebouw vind je een 400-meterbaan en daarbinnen ligt een 30x60-meterbaan. Op het middenterrein kun je ook gratis het schaatsmuseum bezoeken, hier vind je onder andere nog echte oude Friese doorlopers.

 

Sfeervolle horeca

In de accommodatie bevindt zich op de begane grond een ruime, sfeervolle horecagelegenheid ‘Het Kluuncafé’. Je kunt er terecht voor een lekker bakje koffie/thee of natuurlijk een lekkere warme chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen.

 

Verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes en andere ludieke activiteiten

Op de eerste verdieping bevindt zich nog een horecagelegenheid die beschikbaar is voor vergaderingen en/of partijen. Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw vergadering of partij naar jouw wensen mogelijk te maken. Tevens zijn er diverse arrangementen beschikbaar op de ijsbaan. Je kunt op de ijsbaan ook terecht met je bedrijfsuitje om ludieke ijsactiviteiten te doen. Ook kun je er terecht voor een leuk verjaardagsfeestje!

 

Kinderactiviteiten en schaatscursussen

In de schoolvakanties worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd op het middenterrein. Denk hierbij aan schminken, knutselen of oudhollandse spelletjes.

 

In samenwerking met DuoSport worden er ook schaatscursussen aangeboden. Voor jong en oud, van beginner tot gevorderd. Je kunt ervoor kiezen om dit éénmaal in de week te doen of een intensiefcursus in de vakanties.

Buiten De Westfries
Ingang De Westfries
400 meterbaan De Westfries
400 meterbaan De Westfries
Schaatsen De Westfries
Balustrade De Westfries
Bar De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries

WINTERGAMES ON ICE ARRANGEMENT

Voorbeeld

Ben jij ook op zoek naar een leuk, Winters uitje voor jou en vrienden, familie, collega's, teamgenoten of buren? Het Wintergames on Ice arrangement is hier uitermate geschikt voor!

Tijdens de clinic Wintergames ga je met 3 knotsgekke en ludieke winterspelen de strijd aan met het andere team. Hilariteit gegarandeerd!

Dit Wintergames on Ice arrangement bestaat uit:

  • Entree tot de ijsbaan
  • Ontvangst met warme chocomel, koffie of thee en warme apfelstrüdel
  • Een uur Winter games on Ice onder begeleiding van een enthousiaste instructeur
  • Tussendoor een borrel on ice met de keuze uit Jägermeister of glühwein
  • Mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen de recreatieve openingstijden
  • Lekker na-borrelen in T Kluuncafé, inclusief 2 consumpties per persoon.

Dit arrangement is te boeken vanaf 12 personen.

Prijs € 28,85 p.p.

Wil je dit gave Winter games arrangement boeken of geheel vrijblijvend meer informatie/offerte aanvragen? Vul onderstaand je gegevens in en wij informeren je zo spoedig mogelijk.