Schaatsen, vergaderen en (bedrijfs)arrangementen in Hoorn

De ijsbaan heeft voor het eerst haar deuren geopend op 27 september 2006. Inmiddels maakt de ijsbaan al een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. De ijsbaan is gelegen naast de A7 en daardoor makkelijk toegankelijk voor verkeer. In het gebouw vind je een 400-meterbaan en daarbinnen ligt een 30x60-meterbaan. Op het middenterrein kun je ook gratis het schaatsmuseum bezoeken, hier vind je onder andere nog echte oude Friese doorlopers.

 

Sfeervolle horeca

In de accommodatie bevindt zich op de begane grond een ruime, sfeervolle horecagelegenheid ‘Het Kluuncafé’. Je kunt er terecht voor een lekker bakje koffie/thee of natuurlijk een lekkere warme chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen.

 

Verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes en andere ludieke activiteiten

Op de eerste verdieping bevindt zich nog een horecagelegenheid die beschikbaar is voor vergaderingen en/of partijen. Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw vergadering of partij naar jouw wensen mogelijk te maken. Tevens zijn er diverse arrangementen beschikbaar op de ijsbaan. Je kunt op de ijsbaan ook terecht met je bedrijfsuitje om ludieke ijsactiviteiten te doen. Ook kun je er terecht voor een leuk verjaardagsfeestje!

 

Kinderactiviteiten en schaatscursussen

In de schoolvakanties worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd op het middenterrein. Denk hierbij aan schminken, knutselen of oudhollandse spelletjes.

 

In samenwerking met DuoSport worden er ook schaatscursussen aangeboden. Voor jong en oud, van beginner tot gevorderd. Je kunt ervoor kiezen om dit éénmaal in de week te doen of een intensiefcursus in de vakanties.

Buiten De Westfries
Ingang De Westfries
400 meterbaan De Westfries
400 meterbaan De Westfries
Schaatsen De Westfries
Balustrade De Westfries
Bar De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries

SCHOOLSCHAATSLESSEN

Voorbeeld

Wil jij ook beter leren schaatsen? Dat kan!

Particulier
Voor schaatsles voor volwassen en voor kinderen kun je terecht bij onze partner Duosport.
Je kunt kiezen uit intensief cursussen in de vakanties, korte cursussen vanaf 9 weken, schaatslessen voor een heel seizoen en privélessen.

Met een schaatscursus heb je wekelijks op een vast tijdstip les hebt in een voor jouw passende groep. Kijk verder op de site van Duosport om een indruk te krijgen van alle lessen die we aanbieden voor kinderen en volwassenen. Je kunt online inschrijven en zien of er nog plaats is op het door jouw gewenste tijdstip.
De lessen zijn op verschillende niveaus.

Scholen
Wil je met de school of klas komen schaatsen? Wil je schaatsles in een pakketvorm van 3 opeenvolgende lessen of lekker vrijschaatsen? Er zijn diverse mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden voor Schoolschaatsen

Bedrijven
Bedrijven kunnen ook schaatslessen voor de personeelsleden boeken om de conditie van de werknemers op pijl te houden. Gezonde werknemers is een must voor elke ondernemer. Tevens is samen schaatsen goed voor de teambuilding. 

Voor meer informatie over de diverse cursussen zie www.duosport.nl/hoorn

Heb je nog vragen of wil je specifieke informatie over privé-lessen, kinderfeestjes of bedrijfsactiviteiten dan kun je Duosport altijd mailen op: info@duosport.nl of tussen 10:00 en 14:00 bellen op 0900-Duosport (386 77 67).


 

print-icon

SCHOOLSCHAATSLESSEN

pakket
€ 15,00
3 lessen ENGIE Schoolschaatsen