Buffelavond

Details

  • Vrijdag 29 oktober 2021, 20:15 uur - vrijdag 31 december, 20:15 uur

Vanaf vrijdag 29 oktober staat ijsbaan de Westfries weer 10 keer in het teken van de Buffelavonden. Op deze avonden wordt er een oplopend aantal rondjes gereden (van 40 tot 150 ronden) op een constante snelheid die wordt aangegeven door voorrijders. Er wordt door de voorrijders in verschillende tempo's gereden, variërend van 42 seconden tot 1 minuut per ronde. Zo is er voor ieder wat wils.

Vorig jaar kon dit evenement niet doorgaan in verband met de corona-maatregelen maar dit schaatsseizoen mag er weer onbeperkt achter elkaar aan geschaatst worden. Het 'buffelen' is een ideale voorbereiding voor het schaatsen van tochten op natuurijs in Nederland of het buitenland. Nadat wij in februari eerder dit jaar weer heerlijk hebben kunnen genieten van het natuurijs hopen wij komende winter ook weer in onze contreien de schaatsen onder te kunnen binden!

Nieuwe sponsor

Vanaf dit seizoen is er een nieuwe sponsor van de buffelavonden. Braas Elektro BV is de opvolger van AB-Vakwerk. Otto Bruinsma, directeur van Braas Elektro BV geeft aan de komende 3 jaar dit fijne evenement te willen sponsoren: "Het is een prachtig mooi evenement waarbij iedere keer tot wel 200 mensen een leuke schaatsavond hebben. Braas Elektro BV is enorm trots deze schaatsavonden te mogen sponsoren."

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar deze pagina.

Contact

Ijsbaan De Westfries

Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0229-277660

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.