Schaatsen voor War Child op 15 maart 2019!

Voorbeeld

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber. Angstig. Agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren, hoezeer ze ook zijn beschadigd door oorlog. Kracht om de impact van hun ervaringen te overwinnen. Kracht om hun eigen toekomst en die van hun omgeving positief te beïnvloeden. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Zonder geweld. In vrede.

Jij kan ze helpen! Op vrijdag 15 maart as (de landelijke stakingsdag van het basisonderwijs) organiseert De Westfries de actie “Schaatsen voor War Child”, voor alle kinderen uit Hoorn en omgeving. De kinderen kunnen van 12.00 tot 14.30 uur terecht op de ijsbaan om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen om geld in te zamelen voor hun leeftijdsgenootjes die uit een oorlog komen. War Child helpt deze kinderen om hun leven weer op te bouwen en vertrouwen te krijgen in de toekomst. De kinderen uit Hoorn kunnen War Child helpen door zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Toegang en deelname is slechts €2,00. Het volledige bedrag van de entreegelden worden door de Westfries gesponsord aan War Child.

Aanmelden kan bij de receptie van de Westfries. Na aanmelding krijg je een sponsorenvelop en ga jij op zoek naar mensen die jou willen steunen voor je inzet voor War Child! Ook kun jij je eigen actie pagina opzetten via https://acties.warchild.nl/schaatsen-voor-war-child .