De Westlandhal

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

De Westlandhal, gelegen aan de Spinel te `s-Gravenzande, is een sporthal die in drie verschillende zalen kan worden opgedeeld. De drie zalen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 1344 m² en zijn geschikt voor alle zaalsporten en één van de zalen is ook geschikt voor hobby en creatieve doeleinden.

Zaal 1

De eerste zaal heeft een afmeting van 42x32 meter en is in drie delen te splitsen d.m.v. scheidingswanden. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: één korfbalveld, één handbalveld, één zaalvoetbalveld, twaalf badmintonvelden en twee basketbalvelden.
De gesplitste zalen hebben ieder twee tribunes waar ongeveer 125 personen kunnen plaatsnemen. De twee buitenste zalen hebben bergruimtes met kasten en klein speelmateriaal. 

Zaal 2

De tweede zaal heeft een afmeting van 10x5 meter en is geschikt voor onder andere vergaderingen, gym, yoga en kinderfeestjes. De zaal beschikt over een keukenblok met boiler, bergruimte met planken, stoelen en tafels. 

Zaal 3

De derde zaal is heeft een afmeting van 10x10 meter en is geschikt voor judo, vecht/verdedigingssporten, yoga en dans- of gymlessen. De zaal heeft ook vier opbergkasten en een spiegelwand. I

n de Westlandhal zijn voldoende kleedkamers en toiletten aanwezig.

Horeca

In De Westlandhal vind je Sportcafé Westland. Een ruime horecagelegenheid waar je na het sporten heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje. 

Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren in 's-Gravensande? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. 

Verenigingen

Binnen de Westlandhal zijn diverse verenigingen actief, hieronder is een overzicht te vinden van de verenigingen met een link naar hun e-mailadres of website voor meer informatie. 

  • Grote sporthal met drie zalen
  • Geschikt voor verschillende sporten
  • Geschikt voor hobby en creatieve doeleinden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

De Westlandhal

Spinel 4, 2691 TM 's-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-415798

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport