Wijkcentrum Palet

Wijkcentrum Palet

Middelburg

Activiteiten

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Meer informatie

Vergaderruimte
De vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en is 4x4,5 meter. Hiermee is de ruimte geschikt voor maximaal tien personen. De standaard opstelling is een tafelblok van vier tafels met stoelen. Indien gewenst kan er een whiteboard in de ruimte geplaatst worden. Als je zoekt naar een fijne externe vergaderruimte op een plek waar jong en oud samenkomen, dan is dit je plek!

Kleine zaal
De kleine zaal bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11x7 meter en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. De kleine zaal is geschikt voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Er is een beamer inclusief geluidsboxen beschikbaar. De indeling van de zaal wordt in overleg klaargezet. Wij denken graag met je mee over een passende lunch, diner of andere versnaperingen.
 

Grote zaal
De grote zaal heeft een afmeting van 25x14 meter, biedt ruimte aan maximaal 200 personen en bevindt zich op de eerste verdieping. De grote zaal is geschikt voor theatervoorstellingen, feesten en partijen. Daarnaast leent de zaal zich perfect voor bijvoorbeeld een bridge- of sjoelvereniging met maximaal 120 personen. Er is een beamer en een geluidsinstallatie aanwezig. Tevens kan de zaal als halve zaal gehuurd worden, er wordt dan een geluidsdichte wand geplaatst. Ook voor de huur van deze zaal geldt: we denken graag met je mee over een hapje en een drankje voor jouw gezelschap. Er is veel mogelijk, dus neem gerust contact op met ons enthousiaste team.

Mediatheek
Onze mediatheek bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11x7 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. De ruimte beschikt over een whiteboard.

Handvaardigheidslokaal
Het handvaardigheidslokaal heeft een afmeting van 8x12 meter en beschikt over zes handvaardigheidstafels met krukken een een grote wasbak. Je vingers gaan jeuken om hier creatief aan de slag te gaan!

Grand Café
In ons gezellige Grand Café staan we graag voor je klaar met een kop koffie of thee en een lichte lunch. In het Grand Café hebben wij plaats voor ongeveer 70 personen. Het kenmerkt zich als een ontmoetingsplek voor jong en oud, heel Middelburg is hier welkom!

Naast de gewone kaart is het ook mogelijk om een koffietafel of buffet bij ons te reserveren. Wij verzorgen ook de catering tijdens de vergaderingen, bijeenkomsten of feesten. Het eten en drinken van eigen consumpties is in de zalen is niet toegestaan. We denken graag met je mee! Neem contact op via ons contactformulier.
Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:
 

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen
 

Wijkcentrum Palet

Sportcomplex De Sprong

Sporthal De Blikken

  • Grand Café
  • Voor jong en oud
  • Vergaderingen en evenementen
  • Rolstoelvriendelijk
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Wijkcentrum Palet

J. van Reigersbergstraat 2, 4336 XA Middelburg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-674205
E-mailadres [email protected]