Afbeelding Wildert Zundert

De Wildert

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Zwemdisco

  Let's party tijdens het discozwemmen

  De Wildert

Over de locatie

Zwembad De Wildert, gelegen in Zundert, is een bruisende, gemoedelijke zwemaccommodatie voor jong en oud en beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad. Het is dus het hele jaar mogelijk om bij ons te komen zwemmen!

Binnenzwembad

Het wedstrijdbad in Zundert telt vijf banen, heeft een afmeting van 25x12,5 meter en beschikt over een verstelbare bodem. Ook worden hier zwemlessen gegeven voor zowel kinderen als volwassenen. Door de standaardtemperaturen van 30°C in het wedstrijdbad en 32°C in het recreatiebad is het zwemwater van Zwembad De Wildert zeer aangenaam. De whirlpool, bruisbank, jetstream, waterelementen en de 32 meter lange glijbaan maken het recreatiebad veelzijdig en biedt daarmee ontspanning en plezier voor uiteenlopende doelgroepen.

Buitenzwembad

Het buitenzwembad heeft een oppervlakte van 530 m². De ligweide van 5160 m² beschikt over speeltoestellen en een buitenterras met parasols. Tijdens het buitenbadseizoen is het een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin.

Horeca

De horecagelegenheid beschikt over 60 zitplaatsen. Het  horecagedeelte in het zwembad beschikt daarnaast nog eens over 70 zitplaatsen. We staan graag voor je klaar met ons diverse aanbod eten en drinken.

 • Voor jong en oud
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Aangenaam zwemwater
 • Gratis parkeren
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

076-5971117

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.