Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Wolfslaar

Welkom in Wolfslaar! Het grootste openluchtzwembad in de omgeving van Breda. Beleef bij ons het perfecte uitje voor het hele gezin, of doe mee aan onze leuke activiteiten. Wij bieden sportief plezier voor iedereen.

Ons aanbod

Van 1 t/m 7 mei is het zomer abonnement te verkrijgen tegen 25% korting!

Meer informatie

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad is 50x22 meter en heeft acht banen. Dat zijn een heleboel baantjes om te trekken dus! In het bad is een duikkuil aanwezig van 12x16 meter. Het wedstrijdbad is een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Het andere grote buitenbad is een recreatiebad. Dit bad is ook 50x22 meter. De watertemperatuur is ongeveer is 20°C. Bij de zwembaden vind je een grote familieglijbaan en drie springplanken. Je maakt hier de beste bommetjes van Noord-Brabant. Wie durft?!

De allerkleinsten kunnen zich lekker uitleven in het ronde peuterbad met een doorsnee van 21 meter. Deze ligt op een veilige plek, ver weg van de diepe baden.

Regelmatig organiseren we activiteiten in het water voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijdscategorieën, denk bijvoorbeeld aan Zwem4daagse, Douw-zwemmen en Hondenzwemmen. Doe je ook een keer mee?
 

Ligweide
Bij elk zwembad is een ruime en zonnige ligweide aanwezig. Hier kun je in de lente- en zomermaanden heerlijk ontspannen. Bij de ligweides vind je diverse speeltoestellen, denk aan airtrampolines, speelhuisjes, klimtoestellen en een grote zandbak. Er is genoeg te doen voor iedereen; niks is lekkerder dan samen buiten zwemmen en ontspannen!Horeca
In onze horeca met buitenterras staan we graag voor je klaar met een mooi assortiment aan o.a. warme en koude drankjes.

  • Unieke locatie in het groen
  • Grootste openluchtzwembad in de omgeving
  • Waanzinnige familieglijbaan
  • Zonnige ligweides met speelelementen
  • Familiezwembad voor jong en oud
  • Gratis parkeren