strandbal

Buitenzwembad De Alk

Biddinghuizen

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en de diepte kan variëren tussen 1,40 en 2 meter. Kom hier om lekker baantjes te trekken, aan je conditie te werken of om een gewoon een frisse duik te nemen. Het wedstrijdbad is ook een uitstekende plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin tijdens de steeds warmere zomers. Ons tweede bad is een instructiebad, van 24x10 meter. De diepte van het instructiebad varieert tussen de 0,40 en 1,40 meter. Goed om te weten: kinderen zonder diploma moeten bij ons altijd zwemvleugels dragen en mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene naar binnen.

Hou je van actie? Regelmatig organiseren we activiteiten in het water. Dat doen we voor verschillende doelgroepen en leeftijden, denk bijvoorbeeld aan Aqua’Joggen, Zwem4daagse, schatduiken, watervolley en touwtrekken. Het is ook mogelijk om zwemlessen te volgen bij Zwembad De Alk in Dronten. Houd de activiteiten op deze pagina in de gaten en geef je op!
 

Ligweide
We beschikken over maar liefst zonnige ligweides. De grote eerste weide heeft een oppervlakte van ongeveer 50x30 meter. Plek zat, dus neem al je familie en vrienden mee! Bij de tweede, kleinere ligweide aanwezig van ongeveer 15x10 meter vind je ook voetbalgoaltjes.

Horeca
Van sporten en ontspannen krijg je lekkere trek. In de gezellige en kleinschalige horeca staan we daarom graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes, ijs, frietjes en een snack. We hebben een fijn overdekt terras waar je alles op je gemak kunt opeten!

Verhuur
Organiseer je een bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje, of iets anders leuks met een groep mensen? De Abelen biedt verschillende verhuur mogelijkheden aan. Neem gerust contact op met ons enthousiaste team. Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Ontspannen met het hele gezin
  • Twee grote zwembaden
  • Ruime en zonnige ligweides
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenzwembad De Alk

Sportlaan 4, 8256 CE Biddinghuizen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0321-332282
E-mailadres [email protected]