Vrouwen zijn aan het trainen tijdens een Aqua Groepsles in een van de zwembaden van Optisport, en maken samen veel plezier.

Zwembad De Niervaert

Klundert

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Je vindt bij ons een wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad is 25x10 meter en heeft vier banen. Het instructiebad is 11x9 meter. Wist je dat ons recreatiebad een glijbaan heeft van maar liefst 80 meter? Groot genoeg voor het hele gezin, met je vrienden er nog bij! Ook vind je bij het recreatiebad een whirlpool en een Turks stoombad waarin je even heerlijk kunt ontspannen.

Horeca
De Niervaert beschikt over drie horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. Je kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij je drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen je graag!

Keuken
De Niervaert beschikt over een volledig ingerichte, professioneel keuken. Uw evenement kunt worden uitgebreid met een volledig verzorgde lunch of diner. Onze chef-kok maakt graag de mooiste gerechten, buffetten en lekkere hapjes klaar! Alles wordt vers bereid. Bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee!

 

Voor een lekker frietje met snack kunt u ook terecht bij De Niervaert, ook om af te halen.

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

Zwembad De Niervaert

Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168 404848
E-mailadres [email protected]