Deze dames hebben veel plezier tijdens de Aqua Groepslessen in een zwembad van Optisport: ze trainen niet alleen hun spieren, maar hebben het ook gezellig samen.

Zwembad De Waterlinie

Culemborg
Op zaterdag 27 april zijn wij de gehele dag gesloten i.v.m. Koningsdag. Tevens zijn wij zondag 28 april ook gesloten voor het familiezwemmen.

Activiteiten

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en telt daarmee acht banen. Door middel van twee beweegbare bodems die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, kunnen we verschillende lessen tegelijk geven. Het zwembad heeft ook een klapwand waarmee we een waterscheiding aanbrengen. Dat betekent dat we in het ene deel van het bad het water bijvoorbeeld warmer kunnen maken. Warm zwemwater is zeer aangenaam voor o.a. baby’s, peuters en senioren. Ook mindervaliden en mensen met reumatische klachten kunnen in warm water beter ontspannen; het is heilzaam voor de klachten en ongemakken die bij hun beperking horen.

Horeca
Vanuit de mooie, overzichtelijke horeca heb je uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie of een kleine lunch na het sporten. Ook is het hier goed bijkletsen terwijl je kind(eren) aan de zwemles bezig zijn.

  • Moderne horeca
  • 8-baans zwembad
  • Volledig beweegbare bodem
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • NS station Culemborg op 800 meter afstand

Contact

Zwembad De Waterlinie

Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg

Open in Google maps

Algemene vragen

Telefoonnummer 0345-769190
E-mailadres [email protected]