Vijf kinderen staan op de rand van het zwembad tijdens de zwemles bij Optisport, ze luisteren naar de instructeur die ze vanuit het water instructies geeft.

Zwembad Dordrecht

Dordrecht

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
De zwemhal in Dordrecht, die circa 14 meter hoog is, heeft een 50-meter wedstrijdbad. Iets waar we erg trots op zijn, want hiermee behoort Dordrecht tot de top 3 van de Nederlandse topzwembaden. Boven de kleedvoorzieningen is de tribune geplaatst, met plek voor ruim 500 toeschouwers. Het bad is drie meter diep en gedeeltelijk voorzien van een beweegbare bodem. In dit gedeelte (10x21 meter) kan de diepte van het bad variëren tussen de 0,05 en 3 meter. Bovendien is het wedstrijdbad in twee delen van 25 meter te scheiden door middel van een klapwand. Hier worden ook zwemlessen gegeven. Het doelgroepenbad is 10x25 meter en heeft een beweegbare bodem over de gehele oppervlakte. Daarmee kan de diepte variëren tussen 0,05 en 1,60 meter. Het recreatiebad bestaat uit een bassin in een speelse vorm met twee whirlpools. In de ruimte van het recreatiebad bevindt zich ook een relaxt zwemmersterras met een bar. Tevens is onze accommodatie volledig rolstoelvriendelijk. Zo beschikken wij over een tillift zodat iedereen veilig het water kan betreden.

Optisport Sportcafé
Onze horeca is zo veel meer dan een kantine. Ons Sportcafé is de beste plek om tijdens je bezoek aan de Sportboulevard Dordrecht even lekker te ontspannen. Een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes of een frietje: wij serveren het je. Ook ons Sportcafé kan worden afgehuurd voor de meest uiteenlopende evenementen met bijpassende wensen qua catering. Denk aan een gezellige personeelsborrel met een Curling Clinic of een vergaderdag met een afsluitend buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team denkt graag met je mee!

  • 50-meter zwembad
  • Drie zwembaden en twee whirlpools
  • Gezellig sportcafé
  • Rolstoelvriendelijk

Contact

Zwembad Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 06:45-21:00
Dinsdag 06:45-21:00
Woensdag 06:45-21:00
Donderdag 06:45-21:00
Vrijdag 06:45-18:30
Zaterdag 08:30-17:00
Zondag 08:30-16:00