Swimming Academy Rijssen

Swimming Academy Rijssen

Rijssen
Schrijf je nu in voor zwemles en start binnen enkele maanden

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 6x12 meter en is 1,40 meter diep. De standaard watertemperatuur is 30°C. Dat is prettig voor kinderen die zwemles nog erg spannend vinden: het warme water helpt ze ontspannen. Ouders kunnen bij ons in de horeca een herlijk kopje koffie of thee drinken tijdens het wachten. Met lekker weer kun je bij ons ook buiten zitten.

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij start van het zwemles traject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Missie geslaagd!

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Rijssen

Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461 PA Rijssen

Open in Google maps

Telefoonnummer 088-2057777
E-mailadres [email protected]