Optisport Swimming Academy Schiedam

Swimming Academy Schiedam

Schiedam

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Er is zowel een wedstrijdbad als een instructiebad aanwezig. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en is 2,10 meter diep. Het instructiebad heeft een afmeting van 10x8 meter en is 0,90 meter diep. De watertemperatuur van beide baden is gemiddeld 30°C.  

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. 
Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn.

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Schiedam

Westfrankelandsedijk 3, 3115 HG Schiedam

Open in Google maps

Telefoonnummer 06-11280571

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.