Tijdens de groeples Aqua'Power hebben drie dames onzettend veel plezier en maken ze krachtige bewegingen. De groeples bij Optisport wordt wekelijks georganiseerd.

Zwembad 't Spilbroek

Neede

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad van Optisport ’t Spilbroek heeft drie verschillende baden, een bubbelbad en een sauna. Het recreatiebad is voorzien van een glijbaan, stroomversnelling en verschillende waterspuiters. Daarnaast is er een peuterbad met fontein en verschillend speelgoed voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Dankzij de watertemperatuur van 28°C en de deels beweegbare bodem is dit bad perfect geschikt voor activiteiten en Aqua'Groepslessen.
In het fijne grote recreatiebad vind je ook een glijbaan en stroomversnelling. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een Aqua'Groepsles of het fitnessen even lekker ontspannen? Maak dan gebruik van de sauna en het bubbelbad.

Sporthal
De grote sporthal van ’t Spilbroek is 24x44 meter. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Je kunt hier vrijwel alle sporten beoefenen, zoals volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig.

Organiseer je een event, of heb je iets te vieren? De sporthal kan, in combinatie met zwembad, gehuurd worden voor (bedrijfs) feestjes & evenementen. Ons team is dol op feesten en evenementen. We denken dus graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Je kunt hier terecht na het sporten voor een verfrissend drankje. Tijdens de zwemles is het hier goed koffie drinken, met perfect zicht op het zwembad. In de zomer zit je heerlijk buiten op ons fijne terras.

  • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
  • Gezellig sportcafé met zicht op het zwembad
  • Aqua'Groepslessen
  • Sauna
  • Zed & Sop's onderwaterwereld

Contact

Zwembad 't Spilbroek

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655
E-mailadres [email protected]