Drie vrouwen trainen samen in ondiep water met gewichten en hebben plezier met elkaar tijdens een Aqua’groepsles in een van de Optisport zwembaden.

Zwembad 't Walfort

Aalten
Alle EVEN woensdagen van de maand van 14:00-17:00 vrij zwemmen voor maar €4,-

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport. nieuw!

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Oudere dame traint met gewichten in het zwembad van Optisport tijdens een AquaVitaal groepsles.

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Binnenzwembad
Ons zwembad is ruim van opzet. Je vindt bij ons maar liefst vier baden: een wedstrijdbad, recreatiebad, instructiebad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. We organiseren hier regelmatig activiteiten, dus kom zeker eens meedoen. Het instructiebad, waarin we ook zwemlessen geven, is met een oplopende diepte ideaal voor de kleinste kinderen of kinderen zonder zwemdiploma. Via dit bad kom je ook bij de uitgang van de glijbaan.

Ons recreatiebad is via een brede trap bereikbaar voor iedereen, ook voor mindervaliden. Dankzij de langzaam oplopende waterdiepte is dit bad voor iedereen toegankelijk en veilig om te zwemmen en ontspannen. In het recreatiebad vind je verschillende leuke toevoegingen zoals: een breedbek spuitpaal, spuitstralen uit de wand en een grappige vloerbult. Ga ook zeker even lekker relaxen onze brede bubbelbank. Ben je meer van de actie? In 't Walfort vind je ook een deels overdekte glijbaan. Deze is geschikt voor iedereen, dus dat wordt een wedstrijdje met het hele gezin! Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbadje met een kleine glijbaan, fonteintje en volop speelgoed. Hier kunnen zij naar hartenlust spetteren en spelen.

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan zomaar een kantine. Zowel bij de receptie als bij het zwembad staan wij graag voor je klaar met een hapje en een drankje. Want zwemmen maakt hongerig!

  • Binnenzwembad
  • Glijbaan
  • Horeca met uitgebreid assortiment en terras
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad 't Walfort

Dennenoord 2, 7121 ME Aalten

Open in Google maps

Telefoonnummer 0543475828
E-mailadres [email protected]