Drie vrouwen trainen samen in ondiep water met gewichten en hebben plezier met elkaar tijdens een Aqua’groepsles in een van de Optisport zwembaden.

Zwembad Tolhuisbad

Dokkum
Zwemles Tolhuisbad
Gebruik de kortingscode: ZEDSOP2024

Betaal geen inschrijfgeld!

Schrijf jouw kindje NU in voor Zed & Sop zwemles en betaal geen inschrijfgeld. De zwemlessen gaan tijdens de zomervakantie door. Vanaf inschrijving mag jouw kind gratis vrijzwemmen bij alle Optisport zwembaden, ook bij onze buitenbaden! (onder begeleiding van een betalende volwassene).

Meer info

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Oudere dame traint met gewichten in het zwembad van Optisport tijdens een AquaVitaal groepsles.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Binnenzwembad
Het wedstrijdbad (28°C) is 25x15 meter en heeft een verstelbare bodem tussen de 1.40 en 2.40 meter. Hierdoor is het zwembad heel geschikt voor zwem- en waterpolo wedstrijden. Het recreatiebad (30°C) is 22x12 meter en heeft een glijbaan en een heerlijke hot whirlpool van 3x3 meter. Naast het recreatiebad vind je een peuterbadje met een kinderglijbaan.

Binnenzwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en beschikt over een verstelbare bodem waarmee de diepte kan variëren tussen de 1.40 en 2.40 meter. Het bad is hiermee uiterst geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden. De watertemperatuur is gemiddeld 28°C. Het recreatiebad heeft een afmeting van 22 x 12 meter en is voorzien van een glijbaan en hot whirlpool van 3 x 3 meter. De watertemperatuur is gemiddeld 30°C. Aangrenzend aan het recreatiebad ligt een peuterbadje met een kinderglijbaan.

Vergaderruimte
Wil je een externe vergaderruimte huren op een sportieve, inspirerende locatie? Denk dan eens aan Het Tolhuisbad. Wij bieden een flinke ruimte aan van ongeveer 80m². Deze is te huur in de maanden januari, februari, juli, november en december. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en daarom heel geschikt voor presentaties, meetings, recepties. Ook leuk in combinatie met sportieve activiteiten! Wil je meer weten over de verhuur mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ons team denkt graag met je mee.

 

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kan je ontspannen en weer opladen. Dankzij de centrale ligging kun je zowel vanuit het zwembad als de sporthal worden bediend. Bij ons is plek voor maar liefst 100 gasten. Ook na afloop van je training of wedstrijd ben je van harte welkom voor een sportdrankje, kop koffie of een vers getapt biertje met bittergarnituur.

  • Veelzijdige accommodatie met binnen- en buitenzwembad
  • Hot whirlpool
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Tolhuisbad

Tolhuispark 2, 9103 SN Dokkum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0519292510
E-mailadres [email protected]