Vrouwen zijn aan het trainen tijdens een Aqua Groepsles in een van de zwembaden van Optisport, en maken samen veel plezier.

Zwembad Van Pallandt

Varsseveld

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x17 en heeft vijf banen. Dankzij de beweegbare bodem is het heel geschikt voor zwemlessen. Die geven wij aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Ook kun je in het water genieten van twee jetstreams. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het zwembad vind je jetstreams, een heerlijk bubbelbad, ledverlichting in verschillende kleuren en een glijbaan van 25 meter. Hoe snel durf jij naar beneden?

Sporthal
De grote sporthal is 60x45 meter en kan met scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo is er een voetbalveld, een handbalveld en zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, vier tennisvelden, vier korfbalvelden en twaalf badmintonvelden aanwezig. De sporthal heeft drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een grote tribune over de gehele lengte van de hal. Genoeg plek om de sporters te komen aanmoedigen dus! 
Organiseer je een sportief evenement, en zoek je een geschikte locatie? Denk dan eens aan Van Pallandt. Ons enthousiaste team denkt graag met je mee. Neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier. 

Horeca
Onze gezellige horeca ligt precies in het midden. Zo heb je goed zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en patat met een snack.

  • Zwembad met bubbelbad en jetstreams
  • Groepslessen voor jong en oud
  • Ruime sporthal
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Van Pallandt

Van Pallandtstraat 4, 7051 DE Varsseveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-782500
E-mailadres [email protected]

Dag van de Zwemsport

Zondag 22-10-23 13.00 - 14.30uur