Zwembad Vrijburgbad in Vlissingen

Zwembad Vrijburgbad

Vlissingen
NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is het grootste bad van het complex: 25x21 meter met acht banen. Deze afmetingen maken wedstrijdzwemmen op topsportniveau mogelijk. Het bad is twee meter diep en beschikt over een vaste tribune voor 160 toeschouwers. Het instructiebad is 20x10 meter en heeft een beweegbare bodem, waardoor de diepte kan variëren tot 1,8 meter. Het water is 33°C, daarmee is het instructiebad ook zeer geschikt voor therapeutisch zwemmen. Het verenigingsbad (27,5°C) is 25x15 meter en heeft een beweegbare bodem. Ook zijn hier twee twee duikplanken aanwezig met hoogtes van één en drie meter. Hier maak je de beste bommetjes van Zeeland! Het recreatiebad (30°C) is een subtropisch zwembad. Hier is genoeg te beleven voor jong en oud. Je vindt hier onder andere een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek met waterjets, whirlpool, glijbaan en een knuffelmuur. Er is daarnaast een peuter- en kleuterbad voorzien van een waterspeeltuin. Vanaf het terras heb je goed zicht op het recreatiebad. Kinderen leren bij ons zwemmen met de leukste Zed & Sop zwemles, met garantie voor een leven lang zwemplezier!

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. Onze horeca is meer dan zomaar een kantine. Hier kun je bijkomen en opladen. Vanuit je stoel heb je perfect zicht op het recreatiebad. Lekker weer? Ga dan lekker buiten zitten op ons fijne terras!

  • Vier zwembaden met een glijbaan, wildwaterkreek, waterspeeltuin en een bubbelbad
  • Ruime brasserie met zicht op het recreatiebad en terras
  • Peuter- en kleuterbad met waterspeeltuin

Contact

Zwembad Vrijburgbad

Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-486820