AQUA’FLOAT is van start gegaan

Voorbeeld

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het opzetten van onze nieuwe activiteit. AQUA’FLOAT. Onze instructeurs hebben een trainingsplan ontwikkelt wat wij in de periode weken hebben geoefend met geïnteresseerden en enthousiaste deelnemers. Vanaf zondag 18 maart zullen wij echt van start gaan.

Maandag 21:00 – 21:45 uur (Half uur les) Startdatum: 19 maart
Donderdag 09:15 – 10:00 uur (Half uur les) Startdatum: 22 maart
Zondag 10:00 – 10:45 uur (Half uur les) Startdatum: 18 maart
10:45 – 11:30 uur (Half uur les) Startdatum: 18 maart

De tarieven zijn als volgt bepaald:

Tarief losse les € 7,50
12 lessenkaart € 75,-- (15 weken geldig)

Vanaf 16 maart kunt u zich inschrijven voor deze lessen. Deelnemers die een 12-lessenkaart aanschaffen krijgen voorrang op de inschrijvingen. Wel zullen wij elke les enkele matten/plekken beschikbaar houden.

Optisport Schiedam daagt je uit voor deze intensieve workout. Deze intensieve volledige body work out voor je uit op een drijvende AQUA’FITMAT, waardoor je voortdurend je evenwicht moet zoeken. Dit is heel goed voor je “core-stability!” Met AQUA’FLOAT versterk je dan ook alle spieren in je lijf. Wij garanderen je dat je na de les van een half uur, moe maar voldaan van de AQUA’FLOAT af komt. Deze training is niet te vergelijken met welke training dan ook.

Iedereen is welkom. Zwemvaardigheid is noodzakelijk. (A-diploma). Je moet blessurevrij zijn en wel al over een beetje conditie/fitheid beschikken. Tijdens de AQUA’FLOAT kun je het beste fitnesskleding dragen of andere nauwsluitende Lycra kleding. Bikini’s worden niet geadviseerd.

Voor het inschrijven kun je bellen naar het zwembad op nummer 010 – 4719327. Je kunt ook een e-mail sturen naar groenoord-receptie@optisport.nl. Deelname staat wel pas vast na een bevestiging van onze kant.