Herfstvakantie in Zwembad Groenoord

Voorbeeld

Zwembad Groenoord is de gehele herfstvakantie geopend. De recreatieve openingstijden zullen verruimd worden zodat er tijdens de vakantie volop gezwommen kan worden door jong en oud. Het openingsrooster zal aangepast worden. De herfstvakantie is van zaterdag 20 oktober t/m zondag 28 oktober Elke dag kan er worden gezwommen.

Klik op onderstaande link voor de openingstijden.
https://www.optisport.nl/sites/optisport.nl/files/2018-10/Herfstvakanti…

Animatieteam
Net zoals in de afgelopen zomervakantie zullen er elke middag diverse spelletjes georganiseerd worden door ons animatieteam. Elke middag tussen 13:00 – 16:00 uur lopen onze animatoren, herkenbaar met de knalgele shirt, rond en gaan ze op zoek naar kinderen die mee willen doen met de spelletjes en wedstrijden. Wie zwemt er het verst onder water? Wie maakt het hoogste bommetje? Wie gaat er het snelst van de glijbaan?

NIEUW!! Interactieve Waterglijbaan.
Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan. Zwembad Groenoord gaat met zijn tijd mee. De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinter nieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema aan waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je tochpads aanraken die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen.

Waterspeeltuin
Elke middag het wedstrijdbad omgetoverd worden tot een heuse waterspeeltuin. In dit diepe water mag wel gedoken worden en kan er volop geklauterd en geklommen worden op de diverse speelmaterialen die er in het water zullen liggen. Deze week zal er ook een groot opblaaskussen in het water liggen en vergeet onze duikplank niet. Ook zal er een lange mat van wel 15 meter lang in het water liggen. Nieuwsgierig wat je hier allemaal mee kunt doen?

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Voor bepaalde aquasporten en het banenzwemmen gelden aangepaste openingstijden. De zwemlessen vinden doorgang alleen worden deze naar de ochtend verplaatst. Kijk op de website van zwembad Groenoord voor de openingstijden. www.optisport.nl/zwembadgroenoord

Twee soorten Combideals
In de herfstvakantie bestaat er de mogelijk om een combideal te sluiten. Ook deze vakantie hebben we twee soorten deals. De normale combideal bedraagt € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (Uw voordeel is € 2,70). Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal. Entree, broodje gezond en een jus d’orange ook voor maar € 8,50