Turbozwemmen

Voorbeeld

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.

Voor veel mensen is het lastig om meerdere malen per week, vaak totaal een uurtje, naar zwemles te gaan. Ook is het vaak moeilijk de zwemlessen te combineren met werk en/of zorg.
Om het wat makkelijker te maken organiseert zwembad Groenoord turbocursussen zwemmen.

De leerlingen krijgen steeds les van dezelfde lesgever (uitgezonderd ziekte en/of onverwachts verlof). De cursus zal plaatsvinden in een rustige omgeving zodat de kinderen zich volledig kunnen concentreren. Ouders zijn niet in het bad aanwezig. Doordat de leerlingen 1,5 of 2 uur uur per lesdag aan het zwemmen zijn is er tijdens de les veel tijd om hen de vaardigheden onder de knie te laten krijgen. Ook wordt er gelest in kleine groepjes.

Om mee te doen met de cursussen dienen de kinderen wel de minimale leeftijd van 5 jaar te hebben. De kinderen moeten van tevoren getest worden of zij geschikt zijn voor deze lessen.

Haal in 4 maanden je A-diploma.
Op dinsdag 2 oktober start de cursus in zwembad Groenoord. Twee keer in de week zullen de kinderen les krijgen van 1 ½ uur per lesdag. De lesdagen zullen zijn de dinsdagen en vrijdagen van 15:45 – 17:15 uur. Tijdens de lessen worden de kinderen voorzien van limonade en een koekje. Na deze kleine pauze kunnen de kinderen zonder moeite het niveau van voor de pauze weer goed op pakken. Het afzwemfeest zal plaatsvinden op vrijdag 1 februari 2018. De kosten bedragen € 682,50

Haal je B diploma in 11 weken
Op woensdag 31 oktober start deze cursus start bij voldoende deelname. De lestijd is van 13:00 – 14:30 uur en ook deze cursus vindt plaats in zwembad Groenoord.

Deze cursussen starten bij voldoende deelname. De kosten zijn inclusief voorzwemmen, verzorging van de kinderen tijdens de les en kosten van het diploma. Ook is dit bedrag inclusief diploma garantie. Wanneer de kinderen aan alle voorwaarden heeft voldaan maar toch nog niet in aanmerking komt voor het diplomazwemmen mag het op onze kosten verder zwemmen totdat het diploma wel behaald kan worden.

Inschrijven en/of inlichtingen inwinnen is mogelijk aan de receptie van zwembad Groenoord. Ook kan dit telefonisch via nummer 010 - 4719327. Of stuur een e-mail groenoord-receptie@optisport.nl Bij de inschrijving wordt er z.s.m. een afspraak gemaakt om de kinderen te testen.