Gratis inschrijven voor zwemles!!

Voorbeeld

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.

Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Gratis inschrijven t/m 30 september 2017
Maak nu gebruik van de actie en schrijf uw kind in voor dit avontuur. t/m 30 september schrijft u uw kind gratis in voor het gehele zwemlesavontuur. Afhankelijk van welke dagen u kiest kunt u direct starten met de zwemlessen.

Inschrijven en/of inlichtingen inwinnen is mogelijk aan de receptie van zwembad Groenoord en zwembad Zuid. Ook kan dit telefonisch via nummer 010 – 4261682 (zwembad Zuid) of 010 - 4719327. Of stuur een e-mail naar zbzuid-receptie@optisport.nl of groenoord-receptie@optisport.nl Inschrijfformulieren zijn te downloaden via onze website.