KidsDance
Health Club Maasdriel, Kerkdriel

In het kort

  • 60 minuten
  • 4 t/m 18 jaar
  • Bewegen op muziek

Met coole Dance moves bewegen op leuke muziek!

Lekker dansen en bewegen op de leukste muziek. Met KidsDance is bewegen pas echt leuk! Je ervaart een hoog 'fun' gehalte waarmee je humeur en conditie een boost krijgen. Daarnaast zijn muzikaliteit, activiteit en creativiteit 3 hele belangrijke elementen die iedere les bij de leerlingen wordt aangesproken. Dit doen we door middel van verschillende oefeningen, opdrachten en dansgerelateerde spellen.

Groepslessen met een 'fun' factor

In de danslessen krijgt iedereen de kans om zichzelf te zijn, en zich te ontwikkelen. Dit doe je samen met de leden van je dansgroep. Een vertrouwde, veilige en tegelijkertijd stimulerende omgeving wordt nagestreefd. Dit is de basis voor iedere dansles. Dit maakt de lessen voor iedereen toegankelijk, leuk en uitdagend. 

Doe een gratis proefles mee en ervaar het plezier en de fun van één van deze lessen. Wil je vaker komen dansen? Schrijf je dan nu in voor een KidsDance abonnement voor maar €23,- p.m. bij ons in de Health Club.

Een kind is aan het poseren voor de camera tijdens de Kidsdance groepsles van Optisport. Kinderen zijn aan het dansen op muziek tijdens een groepsles onder begeleiding van een instructeur van Optisport.

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.
Mijn pas aanvragen

Contact

Health Club Maasdriel

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0418-633192
E-mailadres [email protected]

Telefonische bereikbaarheid fitness

ma t/m vr 08:00 - 22:00
za t/m zo 08:00 - 13:00