Recreatief zwemmen, binnen én buiten

Ontspannen & genieten tijdens VrijzwemmenJe kan er lang of kort over praten, maar voor veel kinderen is recreatief zwemmen gewoon het leukste wat er is. En ze hebben groot gelijk! Het is een geweldige manier om te genieten van waterplezier en tegelijkertijd aan lichaamsbeweging te doen. Zeg nou zelf, een smetteloos blauw zwembad sméékt toch gewoon om een bommetje of een frisse duik? Kortom, of je nou jong of oud bent, zwemmen is voor iedereen toegankelijk. Bovendien is het een heilzame manier om even uit je hoofd te komen en lekker met je lijf bezig te zijn. Na een dag zwemmen voel je je ontspannen, rozig en tevreden. Kom dus gezellig met je vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad en geniet van een lekker dagje uit.

Zwemmen biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

Vrijzwemmen is een superleuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin. Samen met papa keihard van de glijbaan, stiekem mama natspetteren als ze even niet kijkt: hier worden herinneringen gemaakt! Na of tijdens het zwemmen staan wij graag voor je klaar met een hapje en een drankje.

Banenzwemmen

Houd je conditie op peil met banenzwemmen

Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen. Bovendien is het een full body workout waarbij de kans op blessures nihil is. Wat ook heel fijn is aan banenzwemmen, is dat je het in je eigen tempo kunt doen. Op een moment dat het jou uitkomt. Bovendien is banenzwemmen goed voor je mentale gezondheid. Het vermindert aantoonbaar stresssymptomen en bevordert een gevoel van ontspanning. Dankzij de intensieve training slaap je ook nog eens lekker. Waar wacht je nog op?

Meters maken en je zwemslagen verbeteren

Voor de fanatiekelingen die een beetje meer uitdaging leuk vinden, bieden we ook Sportief banenzwemmen aan. De naam zegt het al, tijdens dit tijdstip wordt er intensief gezwommen. Dat wil zeggen; meters maken en je zwemslagen verbeteren! Er is een ervaren toezichthouder aanwezig die jou tips en trucs geeft. Ook is er een duidelijke baanindeling, zodat jij lekker in je ritme blijft met de andere snelle zwemmers.
Sportief banenzwemmen
Aqua'Trimmen

Je zwemtechniek verbeteren?

Wil je nog meer plezier uit zwemmen halen? Verbeter dan je zwemslagen en optimaliseer je zwemtechniek tijdens Aqua'Trimmen! Je zult merken dat enkele kleine aanpassingen in je techniek, al verschil kunnen opleveren in souplesse en snelheid. Het prettige aan deze les is, dat hij geschikt is voor elk niveau. Van de minder geoefende tot de ervaren zwemmer. Er worden diverse zwemslagen aangeleerd en verschillende been- en armoefeningen afgewisseld. Deze variatie maakt de les uitdagend en effectief.

Zwemmen als een professional!

Ben jij al een ervaren zwemmer, maar wil je nog beter worden? Dan hebben we voor jou ons allernieuwste programma: Zwemtechniek & conditie. De gespecialiseerde trainer maakt gebruik van verschillende techniek- en coördinatieoefeningen die ook in de topsport worden toegepast. Hij of zij helpt je om conditie op te bouwen, je zwemtechniek te verbeteren en zo jouw persoonlijke doelen te behalen.
Een professionele zwemtrainer legt de oefening uit, fanatieke zwemmers luisteren aandachtig tijdens Zwemtechniek & Conditie