Liz en wes
glijbaan
Fitness
Zwemmen
samen schaatsen

Optisport brengt je in beweging!

Optisport is dé plek waar plezier en sport samenkomen! Wij bieden een breed scala aan sport- en vrijetijdsvoorzieningen voor jong en oud. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan activiteiten, faciliteiten en evenementen. Kom langs en maak kennis met Optisport!

Ons aanbod

Gemeente zwembad

Dé partner voor gemeentes

Het exploiteren van sportlocaties zoals zwembaden is een complexe puzzel. Een puzzel die voor Optisport geen geheimen kent. Daarom bouwen gemeentes al jaren op onze kennis en ervaring. Wij zorgen dat alles aan de achterkant loopt als een goed geoliede machine. Daarnaast weten we aan de voorkant precies hoe we inwoners in beweging kunnen brengen. Als partner in de uitvoering van het lokale sport- en preventie akkoord, zorgen we voor een passend en inspirerend sportief aanbod. Perfect afgestemd op de inwoners in de regio.

Verhuur voor verenigingen, events of vergaderingen

Van zwembad voor een waterpolovereniging tot vergaderlocatie voor een bedrijf, of een grote zaal voor een evenement: bij Optisport hebben we letterlijk de ruimte voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Onze locaties zijn verspreid over het hele land, je kunt dus in elke regio bij ons terecht. Een dance event voor 1.500 man, een wekelijkse bridgeavond, bruiloft of misschien wel een luchtkussenfestijn? Niets is ons te gek, te groot of te klein.
WK Shorttrack

Kwaliteit geborgd door keurmerken en certificaten

Bij Optisport leggen we de lat hoog als het aankomt op kwaliteit, veiligheid en professionaliteit. Onze accommodaties en systemen zijn gekeurd en gecertificeerd en blijven in topconditie dankzij onze eigen onderhoudsdienst. Onze mensen zijn goed opgeleid en blijven zich ontwikkelen met interne cursussen en trainingen. Maar we gaan nog een stap verder. Met mystery visits en interne- en externe audits houden we onszelf scherp en willen we de verwachtingen overtreffen.

Techniek
Techniek zwembad
welkom Nathalie Huijerjans

Ik werk met toffe collega's in een sportieve omgeving met veel groeimogelijkheden en opleidingen

Nathalie Huijerjans

De TOFste plek om te werken!

Breng jij graag mensen in beweging? En heb je interesse in een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden? Kom dan werken bij Optisport! Je kunt aan de slag als zwem- of fitnessinstructeur, horecamedewerker, schoonmaakmedewerker, servicemonteur of leidinggevende. Ook op ons hoofdkantoor in Tilburg zoeken we professionals die onze locaties ondersteunen. Onze werkwaarden zijn Team, Omdenken en Fun. Dat maakt werken bij Optisport TOF!

Vind je droombaan