Kwaliteit is onze focus

Kwaliteit is onze focus


We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Alle onze inspanningen bij elkaar opgeteld moeten leiden tot een veilige, schone, professionele, en aangename omgeving. Om in te leren zwemmen, om in te recreëren, om in te werken. We gaan voor een 9, minimaal. We willen onze dienstverlening op een hoog niveau zien en minimaal tegemoetkomen aan de afspraken die we met gemeenten hebben opgesteld.

We gaan voor een 9, minimaal...

Vlammen en onderscheiden
Hoe we die 9 halen? Door aan de hoogste wettelijke veiligheidseisen voldoen, maar daar nog een hele stap in verder te gaan. Door een kwalitatieve ondergrens te borgen met landelijk geharmoniseerde programma’s. Doorontwikkeld, verfijnd, uitgewerkt, getest en dan weer aangescherpt. Totdat we helemaal tevreden zijn. En dan die kwaliteit ook het land in te brengen aan onze teams met cursussen, workshops, trainingen. Maximale inspanning op opleiding en bijscholing brengt ook maximaal resultaat. Medewerkers die vol passie, plezier en zelfvertrouwen aan de badrand staan, omdat ze gekwalificeerd en toegerust zijn. En daardoor ook de ruimte en vrijheid vinden om hun individuele inbreng in te zetten. Daarmee te kunnen vlammen en zich te kunnen onderscheiden. Daar investeren we veel tijd, geld en energie in.

Verwachtingen overtreffen
Met mystery visits, interne en externe audits door gecertificeerde partijen stellen we vast of we minimaal (blijven) voldoen aan onze kwalitatieve ondergrens. We bespreken onze bevindingen met het lokale team. Worden de zwemlessen gegeven volgens onze eigen hoogstaande standaard zoals vastgelegd in onze theorie- en praktijkboeken? Voelt een gast zich ook werkelijk gezien bij binnenkomst en tijdens zijn verblijf of bij klachten? Is alles veilig en schoon zoals dat hoort? Door altijd te sturen op kwaliteit proberen we de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. 
 

Veilig, schoon, professioneel
Het kopje koffie in de horecagelegenheid, wordt dat met zorg bereid? De seatreiniger op het toilet, is die bijgevuld en werkend? We willen te allen tijde dat de gast tevreden vaststelt dat het in zijn zwembad of sporthal inderdaad veilig, schoon, professioneel en fijn vertoeven is. En eigenlijk willen we zelfs zijn verwachtingen overtreffen. We gaan voor die 9 en stiekem misschien wel voor een 10.