Samen voor een betere samenleving

We brengen alle doelgroepen in beweging

Optisport vindt het heel erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom nemen wij actief deel aan diverse landelijke samenwerkingen. Door nauw samen te werken met organisaties zoals de Hersenstichting, NL Actief, Stichting Gehandicaptensport en JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht), draagt Optisport bij aan een betere samenleving. Zo kunnen we nog beter onze missie waarmaken: iedereen in beweging brengen!

Optisport is trots op deze samenwerkingen. Wij blijven ons onvermoeibaar inzetten om onze missie waar te maken: iedereen in beweging brengen! Door deze landelijke samenwerkingen dragen we bij aan een gezondere, inclusievere en meer vitale samenleving.

Samenwerkingen & Partners

Hersenstichting
Met de Hersenstichting werkt Optisport samen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met hersenaandoeningen. Dit gebeurt onder andere door het faciliteren van beweegprogramma's die specifiek gericht zijn op mensen met (niet aangeboren) hersenletsel.

NL Actief
In samenwerking met NL Actief, de branchevereniging van de erkende sport- en beweegbedrijven, draagt Optisport bij aan de bevordering van gezondheid en vitaliteit in Nederland. Samen streven wij naar een optimale kwaliteit van sport- en beweegactiviteiten voor iedereen.

Stichting Gehandicaptensport
Stichting Gehandicaptensport en Optisport hebben de handen ineengeslagen om sport- en beweegactiviteiten toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Optisport biedt faciliteiten en aangepaste sportprogramma's om de inclusie en participatie van mensen met een handicap te bevorderen.

JOGG
Optisport is een actieve partner van JOGG, een landelijke beweging die zich inzet voor een gezonde leefstijl bij jongeren. Optisport organiseert samen met JOGG verschillende initiatieven en activiteiten om gezond gedrag te stimuleren en overgewicht onder jongeren tegen te gaan.

Samenwerkingen Optisport
Samenwerkingen Optisport Samenwerkingen Optisport
MVO Optisport

De partner voor Sportakkoord II en Maatschappelijke Samenwerkingen

Optisport is dé partner voor het behalen van doelen uit het Sportakkoord II. Met diverse locaties bieden wij mogelijkheden voor sport en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als partner werken we samen met buurtsportcoaches en lokale verenigingen om de doelen van het akkoord te bereiken. Kies Optisport als partner en ontdek hoe we zakelijke belangen integreren in dit waardevolle initiatief. Neem contact op voor meer informatie. We brengen ambitie in beweging!