Verhuurmogelijkheden van onze accommodaties

Optisport biedt de ruimte
Optisport is vooral bekend van zwemmen , maar in onze vestigingen kan zoveel meer. In onze 100 sporthallen,  buurthuizen, 65 binnenzwembaden, 18 buitenbaden, 23 Optisport Health Clubs en 3 ijsbanen bieden we niet alleen ruimte aan sporters. Maar ook aan verenigingen. om badwater bij ons te huren, of een zaaltje voor een kaartavond, of een sporthal voor de volleybaltraining. Een vergaderzaal voor het lokale bedrijfsleven. Tevens kan een zwembad praktijkruimte van een fysiotherapeut huisvesten. of bijvoorbeeld een dependance van een bibliotheek. Van kleine zaal tot sporthal.

We bieden ruimtes om te vergaderen, te feesten of evenementen te organiseren van 5 tot 5.000 personen. 

Vind hier een Optisport locatie en bekijk welke activiteiten daar worden aangeboden.

Sporthal huren Optisport

Verhuur van sportaccommodaties

Als vereniging op zoek naar ruimte voor trainingen en wedstrijden? In het zwembad of een sporthal? Neem contact op met de Optisport locatie bij jou in de buurt. Zij kunnen je direct antwoord geven op je vragen en de mogelijkheden met je doornemen. Samen wordt gezocht naar de beste oplossing voor je club.
Op zoek naar meerdere evenementenlocaties of een landelijk event? Neem dan contact op met onze hoofdvestiging in Tilburg. We laten je graag ons aanbod en mogelijkheden zien.
Vergaderruimte Optisport De Lier

Ontmoeten & Vergaderen

We werken veel samen met verenigingen en sportclubs. Zij komen niet alleen om te sporten, maar zijn bij Optisport ook welkom om te vergaderen.Steeds meer bedrijven weten onze vestigingen te vinden voor een praktische, aangename en betaalbare vergaderruimte. Breek er even uit met het team, combineer een sportieve activiteit met een bijeenkomst. We hebben ruimtes in vele soorten en maten. Tot theaterzalen aan toe. Geïnteresseerd? Neem direct contact op met de locatie van je keuze.
Optisport Den Donk Oisterwijk

Gastvrijheid in onze horeca

De meeste van onze locaties zijn voorzien van een horeca gelegenheid. Van eenvoudige kantine tot luxe keuken en brasserie. Zoveel locaties, zoveel verschillen en mogelijkheden. Het belangrijkste is dat elke gast zich er thuis voelt. En dat is de missie van onze medewerkers die we hierop trainen. Gastvrijheid gaat voor alles. Op basis van jouw wens, kunnen we alles op maat maken en van A tot Z verzorgen. Van zakenlunch tot verenigingsdiner, van eventcatering tot bruiloft. Bepaal de locatie van jouw keuze en vraag gerust naar de mogelijkheden. Er kan meer dan je denkt!

Een geslaagd evenement

Van een hobbybeurs tot Q-music Party, van vlooienmarkt tot bruiloft. We hebben al veel voorbij zien komen in onze locaties. En die veelzijdigheid past bij Optisport. Wij bieden de ruimte, de organisator de invulling. En ook daarin kunnen we goed samenwerken en ondersteunen. Optisport kan zaken uit handen nemen, zodat de organisatie zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging, garderobe, receptie, parkeerbeheer of horeca & catering. Wij denken graag met je mee bij het organiseren van je evenement, groot of klein, op één of meerdere van onze locaties. Neem contact op met de locatie naar keuze of ontdek samen met onze Productmanager Horeca/Events de beste optie voor je event.
Horeca eten en drinken