Fitness locaties Optisport

Wil je werken aan je conditie, aan krachttraining doen of gewoon lekker fitnessen? Kom dan in beweging bij een van de Optisport Health Clubs. Wij bieden je hier de unieke combinatie van fitness, zwemmen en groepslessen. In de Health club, maar ook in ons zwembad!

Sportcentrum Bijlmer, hier kan je fitnessen in Amsterdam bij Optisport.

Fitness Amsterdam

De beste fitness locatie vind je in Amsterdam, de Bijlmer: Optisport Health Club Zuid. Hier vind je het beste en nieuwste op het gebied van personal training, fitness, pilates, (hot) yoga en spinning. Houd je van afwisseling? Denk dan ook zeker eens aan een work-out in het Sloterparkbad. Dat is gratis als je lid bent!
Dames krijgen boksles in fitnessclub Dalfsen

Fitness Dalfsen

Optisport brengt jou graag in beweging in Health Club Dalfsen! Hier vind je het beste en nieuwste op het gebied van personal training, fitness, pilates, (hot) yoga en spinning. Houd je van afwisseling? Denk dan ook zeker eens aan een work out in het zwembad. Dat is gratis als je lid bent!
optisport locatie mijdrecht

Fitness Mijdrecht

Optisport brengt jou graag in beweging in Mijdrecht! De beste fitness locatie is Optisport Health Club Mijdrecht en het Veenweidebad. Hier vind je het beste en nieuwste op het gebied van personal training, fitness, pilates, (hot) yoga en spinning. Houd je van afwisseling? Denk dan ook zeker eens aan een work out in het zwembad. Dat is gratis als je lid bent!
Impressie van defitnesszaal Rotterdam

Fitness Rotterdam

Kom in beweging in Health Club Rotterdam, Alexanderhof! Hier vind je het nieuwste op het gebied van personal training, fitness, pilates, (hot) yoga en spinning. Houd je van afwisseling? Denk dan ook zeker eens aan een gratis work out in het zwembad. Of kijk eens welke andere binnensporten je bij ons kunt doen: padel, badminton, volleybal: er kan vanalles!
Groepsles Optisport Soest

Fitness Soest

Optisport Health Club Soest en zwembad De Engh. Hier vind je het nieuwste op het gebied van personal training, fitness, pilates, (hot) yoga en spinning. Ga voor een work out in het zwembad of kijk eens welke andere binnensporten je bij ons kunt doen: padel, badminton, volleybal: genoeg variatie!
Optisport locatie Warnsveld

Fitness Warnsveld

Een ‘big gym’ met alle voorzieningen die daarbij horen. Bij onze Health Club in Warnsveld stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.