Een man is vol concentratie aan het trainen in een healthclub van Optisport; door zware touwen op en neer te bewegen, traint hij diverse spiergroepen.

Health Club Dordrecht

Dordrecht
Iedere dag geopend van 07:00 tot 22:00 uur!
Vraag nu je gratis weekpas aan bij Optisport Health Club Dordrecht

Ontdek Optisport 1 week gratis

Ben je klaar om in beweging te komen maar wil je eerst ervaren of Optisport bij je past? Kom dan vrijblijvend een week gratis sporten en ervaar het zelf!

Activiteiten

Abonnementen en prijzen fitness Health Club Boxtel

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Gratis weekpas

Eén week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.

Meer informatie

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

Optisport Sportcafé
Onze horeca is zo veel meer dan een kantine. Ons Sportcafé is de beste plek om tijdens je bezoek aan de Sportboulevard Dordrecht even lekker te ontspannen. Een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes of een frietje: wij serveren het je. Ook ons Sportcafé kan worden afgehuurd voor de meest uiteenlopende evenementen met bijpassende wensen qua catering. Denk aan een gezellige personeelsborrel met een Curling Clinic of een vergaderdag met een afsluitend buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team denkt graag met je mee!

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Sporten wanneer het jou uitkomt
  • Cardio & Kracht
  • Vakantie FlexService

Contact

Health Club Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 06:45-21:00
Dinsdag 06:45-21:00
Woensdag 06:45-21:00
Donderdag 06:45-21:00
Vrijdag 06:45-18:30
Zaterdag 08:30-17:00
Zondag 08:30-16:00