Gezins- / Groeps uitje

Waterpret voor het hele gezin

Zwemmen bij Optisport betekent fun voor het hele gezin. Kom samen ravotten in het water of ontspan op de kant terwijl de kinderen zich urenlang heerlijk vermaken. 

Samen zwemmen is een uitje om niet gauw te vergeten. Het is een gezonde activiteit voor het hele gezin: samen ontspannen en tegelijkertijd iets actiefs doen. Komen jullie gauw bij ons herinneringen maken? 

Voor een voordelig uitje met het hele gezin ga je naar Optisport!

Optisport biedt naast de leukste zwembaden, ook diverse activiteiten aan in en om het water. Van zwemdisco's tot zeemeerminzwemmen en van een stormbanenrace in het water tot een 'Floating Bioscoop'. Wat lijkt jou het leukst?

Vrijzwemmen bij Optisport

Voordelig vrijzwemmen in de schoolvakantie

Vakantie? Met onze Dagpas kan je met het hele gezin (max 6 pers.) voordelig komen zwemmen! Ben je na één dag nog niet uitgezwommen? Met onze Passe Partout kan je de hele schoolvakantie onbeperkt komen vrijzwemmen!

Niet alle locaties bieden een Dagpas of Passe Partout aan. Bekijk bij jouw dichtstbijzijnde locatie het aanbod.
Zwemdisco bij optisport

Spetterende activiteiten in én op het water

Hou je wel van nieuwe dingen uitproberen? Doe dan eens mee aan een van onze activiteiten. Onze BlitzKids activiteiten gaan verder dan gewoon vrijzwemmen, want er zijn nog véél meer leuke dingen die je kunt doen in én op het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwemdisco, een piratenfeest, zeemeerminzwemmen, klimmen en klauteren op drijvende speelelementen of een film kijken tijdens de ‘Floating Bioscoop’? Helemaal te gek toch!
waterspeeltuin zwembad

Een speeltuin in het water

Af en toe richten we het zwembad in als knotsgekke, wilde waterspeeltuin. Kom jij ook eens meedoen? Lekker klauteren, springen en glijden op spetterende opblaasbare waterattracties! Ook doen we leuke spelletjes in en rond het water.
Frietjes op tafel

Smakelijk eten!

Van actief bezig zijn krijg je trek! Je kunt terecht in ons restaurant, waar we een ruim assortiment aan ‘lekkernijen’ hebben voor jong én oud. Wat dacht je van frietjes met een snack en afkoelen met een lekker koud ijsje? Mmm..
Vader kind schaatsen

Ons ijs barst van de mogelijkheden!

Jong en oud kunnen bij ons terecht om ‘vrij’ te schaatsen. Maar we vinden schaatsen zó leuk, dat we daarnaast nog veel meer leuke activiteiten op het ijs organiseren. Zoals bijvoorbeeld de ‘Frozen Friday’ discoavonden, ijshockey wedstrijden, een curling bedrijfsuitje en schaatslessen. Wist je trouwens dat de ijsbaan ook voor kinderfeestjes een ideale plek is? Kijk snel wat er bij jou in de buurt te doen is op de ijsbaan. It giet oan