Adverteren

Afbeelding Adverteren

Narrowcasting: Communiceren op een effectieve wijze!

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. Bij narrowcasting wordt informatie (hetzij in tekst, beeld of video) getoond op beeldschermen op locatie. Dit is gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Optisport biedt de mogelijkheid aan om in contact te treden met onze gasten via het narrowcasting systeem, door middel van onze adverteer mogelijkheden. De grootte van de advertentie is afhankelijk van de scherm(en) op de betreffende locatie. De schermen hangen op prominente en de meest zichtbare plekken. De advertentie vormt een vast onderdeel van de uitzending van de locatie en wordt naast de content van de locatie, afwisselend met uitingen van de andere sponsors vertoond op het scherm.

Adverteren via het Optisport narrowcasting biedt de volgende voordelen:

  • Communiceren op een effectieve wijze.
  • Het hele jaar zichtbaar op de betreffende locatie(s).
  • Zichtbaarheid onder vele verschillende doelgroepen.
  • Regionale of landelijke adverteer mogelijkheden.
  • Laagdrempelig en voordelig.
  • Adverteren in een sport/recreatieomgeving heeft een positieve connotatie, waardoor het merkbeeld van een organisatie bij de gasten positief wordt beïnvloed.

Tarieven

Mail ons voor info over alle lokale tarieven.
De locaties zijn ingedeeld op basis van bezoekersaantallen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven van de Optisport vestiging in de buurt? Neem dan contact op met Clingendael Media Groep - 070-3016666 - [email protected] - www.clingendael.com