Verhuur mogelijkheden bedrijven

De tofste locatie voor iedere zakelijke bijeenkomst 

Of je nu op zoek bent naar een geschikte zaal voor vergaderingen, presentaties of trainingen, of een unieke locatie wilt voor een bedrijfsfeest, bij Optisport kun je voor elke bijeenkomst de geschikte ruimte huren. Voor elk zakelijk evenement, van minder dan tien tot honderden personen, bieden we arrangementen en ruimtes op maat aan.

Onze ruime zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en kunnen volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van groepen. Daarnaast bieden we ook zwembadverhuur aan voor bijzondere bedrijfsuitjes of sportieve teambuildingactiviteiten. Helemaal leuk: sluit je zakelijke meeting informeel af met potje zaalvoetbal, een frisse plons of een ander sportief moment. Als je wilt serveren we jullie naderhand ook een borrel- of diner arrangement. Neem gerust contact op met onze locaties, onze collega’s denken graag met je mee.

Met Optisport als jouw partner voor evenementen en vergaderingen, ben je verzekerd van een professionele en gastvrije omgeving voor jouw gasten. Wij ontzorgen je en nemen je een hoop werk en geregel uit handen. Benieuwd? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij brengen iedereen in beweging!

Vergaderriumte

Kies hier je locatie

Bekijk hier op welke de locaties je kunt vergaderen