Optisport Health Club

Fitness en zwemmen in één abonnement

Wil je je conditie verbeteren, kracht trainen of afvallen? Kom dan in beweging bij een van onze Optisport Health Clubs. Een unieke combinatie van fitness, banenzwemmen en groepslessen in de Health Club, maar ook in ons zwembad!*

Voor iedereen hebben we een passend programma en abonnement. Lekker sporten op je eigen tempo en niveau in een gastvrije, schone en veilige omgeving!
 

Uniek sportschool abonnement inclusief Aqua'Groepslessen en banenzwemmen

Je vindt de Optisport Health Clubs door het hele land. Door persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat zich thuis voelt. je krijgt uitstekende instructie en begeleiding. En goed werkende, kwalitatieve apparatuur? Dat spreekt voor zich. Kom in beweging en probeer de Optisport Health Club uit met een gratis weekpas!

Vind hier een Optisport fitness locatie bij jou in de buurt en bekijk daar het aanbod. 

*Niet al onze Health Clubs bieden begeleiding of zijn voorzien van een zwembad, bekijk het volledige aanbod op de locatiepagina.

  • Fitness & Zwemmen

    Alles in 1 abonnement!

  • Persoonlijke Aandacht

    Kwaliteit & Veiligheid

  • Gratis Weekpas

    Kom een week gratis proberen!

Spinning Optisport

Zeer divers activiteitenaanbod

Zoveel gasten, zoveel smaken. Zoveel locaties, zoveel activiteiten! Ga je alleen naar de sportschool, of wil je ook eens lekker banenzwemmen of een Aqua'Groepsles volgen? Is spinning iets voor jou of houd je meer van yoga? Het aanbod verschilt per locatie. Check de activiteiten bij de Optisport Health Club bij jou in de buurt. Of klik voor een volledig overzicht van onze fitnessactiviteiten op onderstaande button. Er zit zeker iets voor je bij!

Erkend Preventie Centrum

Gezond worden en blijven. Bij steeds meer Optisport Health Clubs werken instructeurs, fysiotherapeuten en buurspotcoaches samen met specialisten zoals huisartsen om je hierbij te helpen. Vaak onder één dak.
Revalideren na een operatie of ongeluk? Of sporten met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht? Wij zorgen voor veilige en verantwoorde begeleiding. Onze eigen medewerkers hebben de juiste, erkende opleidingen. Het totaal aan gekwalificeerd personeel, de juiste protocollen, programma's en faciliteiten maken dat de Optisport Health Clubs erkende NL Actief Preventie Centra zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij een Optisport Health Club bij jou in de buurt.
Zwemmen preventie Optisport
Vrij Fitness Optisport

Sporten met korting via je werkgever

Sporten kan goedkoper via je werk. De Optisport Health Clubs werken samen met Bedrijfsfitness Nederland en Go-Vital. Zo kun je via je werkgever een aanzienlijke korting krijgen op je fitnessabonnement. Je traint zelfstandig of met je collega’s samen. Dat is helemaal aan jou! Een sportende medewerker is fitter en productiever op het werk en verzuimt ook minder. Dus interessant voor jou en je werkgever! Elke maand wordt de korting verrekend via je loon. Een sportieve en financiële meevaller dus. Win-win!

Samenwerkingen & Partners

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven waarborgen, werken we nauw samen met meerdere externe partners en instellingen. Op het gebied van fitness werken we nauw samen o.a. de branche organistaie NL Actief en leveranciers als Technogym (apparatuur) en ClubJoy (groepslessen). Samen zorgen we ervoor dat jij je topfit voelt! Optisport beschikt daarnaast over diverse keurmerken en certificaten zoals ISO, en LERF,  die bijdragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Begeleiding Optisport Fitness
Krachttraining Optisport Fitness Touw Optisport Fitness