Zwembaden en zwemschool Aquayara worden onderdeel van Optisport

Optisport Aquayara Almere

Almere, 12 april 2024

Optisport brengt Almere in beweging!

De twee zwembaden en de zwemschool van Aquayara gaan per 1 mei 2024 verder onder de vlag van Optisport. Geen onbekende partij dus: in Almere exploiteert Optisport in opdracht van de gemeente ook zwembad De Vrijbuiter, zwembad Almere Stad en zwembad Almere Poort. Vanaf 1 mei 2024 verandert in Almere de naam Aquayara in Optisport zwembad Tussen de Vaarten en Optisport zwembad Muziekwijk. In Lelystad blijven alle activiteiten van Aquayara behouden door de huidige eigenaren.  

Optisport is heel verheugd met deze mooie nieuwe kans in de gemeente Almere. Locatiemanager Roger van Dam: “Wij zijn blij met het vertrouwen dat we krijgen van de huidige eigenaren. Aquayara heeft ruim 23 jaar een heleboel inwoners uit Almere sportief uitgedaagd. Zo hebben ook heel wat kinderen hier door de jaren heen hun zwemdiploma’s gehaald. Het voelt ook als een compliment dat de huidige medewerkers allemaal bij Optisport willen komen werken en we kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking. Dat gaat een gezellige BBQ worden deze zomer!” 

Alles blijft hetzelfde voor de sporters en zwemleskinderen. Roger: “Er worden geen prijswijzigingen doorgevoerd, bovendien blijven alle vertrouwde gezichten uit de zwembaden zeven dagen per week voor de gasten klaarstaan.  Per 1 mei dus voortaan onder de naam Optisport. Iedereen blijft van harte welkom om te komen zwemmen. Optisport brengt Almere in beweging!”