Vrij Fitness

Fitness en zwemmen in één abonnement!

Wil je je conditie verbeteren, aan krachttraining doen of wil je op een gezonde manier afvallen? Kom dan in beweging bij een van onze Optisport Health Clubs. Wij bieden je hier de unieke combinatie van fitness, zwemmen en groepslessen. In de Health Club, maar ook in ons zwembad!*

Voor iedereen hebben we een passend programma en abonnement. Of je nu op zoek bent naar krachttraining, cardio, banenzwemmen of een combinatie van die drie. Bij elke Optisport Health Club kun je op je eigen tempo en niveau trainen. Kom jij ook  snel genieten van sporten in een gastvrije, schone en veilige omgeving?  
 

Uniek sportschool abonnement inclusief Aqua'Groepslessen en banenzwemmen

Je vindt de Optisport Health Clubs door het hele land. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jij je snel thuis zult voelen. Bij Optisport kun je rekenen op uitstekende instructie en begeleiding. En goed werkende, kwalitatieve apparatuur? Dat spreekt voor zich. Kom in beweging en probeer de Optisport Health Club uit met een gratis weekpas!
 

*Niet al onze Health Clubs bieden begeleiding of zijn voorzien van een zwembad, bekijk het volledige aanbod op de locatiepagina.

Fitness Yoga

Zeer divers activiteitenaanbod

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zoveel locaties, zoveel activiteiten! Heb jij genoeg aan de sportschool, of wil je ook lekker banenzwemmen of een Aqua'Groepsles volgen? Is spinning iets voor jou of houd je meer van yoga? Ons diverse en ruime aanbod verschilt per locatie. Check de activiteiten bij de Optisport Health Club bij jou in de buurt. Er zit zeker iets voor je bij!

Sporten met korting via je werkgever

Laat je baas je abonnement betalen. Sporten kan namelijk veel goedkoper zijn via je werk! De Optisport Health Clubs werken samen met Bedrijfsfitness Nederland en Go-Vital. Zo kun je via je werkgever een aanzienlijke korting krijgen op je fitnessabonnement. Je traint zelfstandig of met je collega’s samen. Dat is helemaal aan jou!
Fietstraining Optisport