Salsa Aerobic
Health Club Dalfsen, Dalfsen

In het kort

  • 60 minuten
  • Swingende les
  • Plezier staat voorop

Een swingende mix van salsa, merengue en low impact aerobics!

Tijdens de warming-up werken we aan het aanleren en verbeteren van zogenaamde “salsa shines” (salsa passen zonder partner) waarna we overgaan op het opbouwen van een aerobic choreografie op pittige merengue muziek! Elke week leer je een nieuwe choreografie.

Niet springen maar wel zweten!

In deze les komen geen grondoefeningen voor en blijven we lekker een uur flink bewegen! Wij adviseren voor deze les niet te stugge sportschoenen (het beste zijn dancing sneakers).

De nadruk ligt absoluut op het plezier, niks is fout en smokkelen mag. Salsa Aerobic is een les waarbij je tegelijkertijd aan conditie en je coördinatie werkt. Geschikt voor iedereen die van sporten èn swingen houdt en gek is op latin beats!

Salsa Aerobic bij een Optisport locatie. Een groep mensen zijn oefeningen aan het doen onder begeleiding van een instructeur. Een vrouw is aan het dansen op salsa muziek tijdens een groepsles van salsa aerobic.
Optisport Health Club Dalfsen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Abonnementen & Prijzen

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.
Mijn pas aanvragen

Contact

Health Club Dalfsen

Haersolteweg 23, 7722 SE Dalfsen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0529-434447
E-mailadres [email protected]

Openingstijden Receptie Fitness

Maandag t/m vrijdag 8:30 - 22:00 uur
Zaterdag en zondag 8:30 - 13:30 uur