Een jongen en een meisje lachen naar de camera terwijl ze in een van de zwembaden van Optisport spelen met een strandbal.

Buitenbad Het Buitendiep

Willemstad
Zwembad Het Buitendiep is geopend van 1 mei t/m 31 augustus

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Zwembad
Buitenzwembad Het Buitendiep is een perfecte locatie om te genieten, voor jong en oud. Het is een gemoedelijk zwembad wat zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Kom lekker zwemmen in de verwarmde zwembaden! De baden zijn perfect ingedeeld. Op het midden van het terrein ligt het wedstrijdbad van 25 meter lang, met met 6 banen. Het wedstrijdbad loopt op van 1.10 tot 2.00 meter diep. Ideaal om lekker baantjes te zwemmen.
 

Naast het wedstrijdbad vind je het recreatiebad, deze wordt gescheiden door middel van een middenstuk van circa 1,5 meter en een hek. Kleine kinderen kunnen dus niet niet plotseling in het wedstrijdbad springen. Dit recreatiebad loopt qua diepte op van 40 cm tot 120 cm en beschikt over een kleine, leuke kinderglijbaan.

Tot slot is er op het terrein, wat verder gelegen en deels afgescheiden door bosjes, een gezellig peuterbadje. Het peuterbadje is slechts 20 centimeter tot 40 centimeter diep wat voor de allerkleinsten ideaal is. Doordat het wat verder gelegen ligt van het recreatie- en wedstrijdbad voelt dit peuterbadje heel veilig en vertrouwd. Hier kunnen de allerkleinsten lekker spetteren en spelen.


Ligweide
Het zwembad heeft een grote ligweide verdeeld over het gehele terrein. Wil je dichtbij het water liggen of juist wat verder weg? Het kan allemaal. Als je je handdoek neerlegt merk je het al meteen: dit voelt als vakantie! Voor de actieve bezoekers hebben we een beachvolleybalveld waar je een sportief wedstrijdje kan doen. Kinderen kunnen bij ons ook lekker ravotten op de airtrampoline.

Horeca
Heb je trek in een lekker ijsje, tosti of worstenbroodje? Dat moet haast wel, want zwemmen maakt hongerig. In het receptiegebouw staan we graag voor je klaar! We hebben ook een assortiment aan verfrissende drankjes, koffie/thee en lekkers.

Bereikbaarheid 
Bij de ingang van het zwembad ligt een parkeerterrein en je kunt eventueel gebruik maken van het parkeerterrein van het voetbalveld.

Dit betekent dat je altijd je auto dichtbij het zwembad kwijt kan, ideaal zodat je niet lang hoeft te lopen als het heel erg lekker weer is. Je bent zo in het zwembad om een lekkere verfrissende duik te nemen. Kom jij gezellig bij ons langs in het zwembad? De collega’s van Optisport verwelkomen je graag met een grote glimlach, iedere dag weer! 
 

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je groepslessen volgen of buitenzwemmen:

Zwembad de Niervaert (Ook zwemles)
Openluchtzwembad de Bosselaar

  • Groene locatie
  • Ligweide met airtrampoline en beachvolleybalveld
  • Ruim wedstrijdbad aanwezig
  • Afgeschermd peuterbadje voor de allerkleinsten
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de nabije omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenbad Het Buitendiep

Grintweg 5, 4797 SZ Willemstad

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168 472758
E-mailadres [email protected]