Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Buffelavond

Deelname is gratis. Je betaalt alleen de toegang voor de ijsbaan
Afbeelding Langebaan Schaatsen Optisport

Rooster & openingstijden

Het schaatsseizoen van de Kunstijsbaan Breda loopt van de tweede zaterdag in oktober tot de tweede zondag in maart, in het opvolgende jaar. Binnen deze periode is de baan alleen gesloten op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Voor de overige dagen in het seizoen kan je hieronder het rooster bekijken. 

Lokale berichten

Over de locatie

De kunstijsbaan in Breda kent al jaren een enthousiast en sportief publiek; niet alleen binnen Breda, maar ook in de regio West-Brabant en de provincie Zuid-Holland. Ook maken veel Zeeuwen met groot plezier gebruik van de ijsbaan. Ze houden op de Bredase kunstijsbaan zelfs het Zeeuws kampioenschap marathonschaatsen.

Schaatsen

De accommodatie, gelegen in Breda, beschikt over een ijsvloer van 30x60 meter en een 400 meterbaan. Met een totale ijsoppervlakte van 6660m² biedt de kunstijsbaan voor ieder wat wils; van de ontspannen recreatieve schaatser tot de gedreven wedstrijdschaatser. Er is daarnaast een schaatswinkel aanwezig, hier kunnen schaatsen worden gehuurd.

Horeca

In de sfeervolle horeca staan we graag voor je klaar met een lekker kopje koffie, thee of een warme Chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen. 

 

  • 6660m² aan ijsoppervlakte
  • Sfeervolle horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Kunstijsbaan Breda

Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-2003649

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport