Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Trije, gelegen in Franeker, is een ruim sportcomplex en biedt met een sport- en evenementenvloeroppervlakte van 4.000 m² uiteenlopende mogelijkheden voor o.a. wedstrijden, evenementen en toernooien.  

De Kaatshal

De Kaatshal heeft een afmeting van 67x42 meter en is daarmee de grootste sporthal van Sportcomplex De Trije in Franeker. Middels scheidingswanden kan de Kaatshal eventueel in drie delen worden opgesplitst. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo kan de sporthal worden opgedeeld in drie handbalvelden, acht wall ball velden, negen kaatsvelden, negen volleybalvelden en vijftien badmintonvelden. Het is daarnaast mogelijk om indoor te tennissen op één van de vijf tennisbanen.

De nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal van Sportcomplex De Trije heeft een afmeting van 42x27 meter en kan eveneens in drie zaaldelen worden opgesplitst. Er is belijning aangebracht voor één handbalveld, één zaalhockeyveld, twee basketbalvelden en vier volleybalvelden. Daarnaast is de sporthal geschikt voor turnen en gymnastiek en is er een klimwand aanwezig. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

In onze mooie horeca staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes en lekkere broodjes.

Evenementen

In de sporthallen van Sportcomplex De Trije, gelegen in Franeker, hebben tot op heden de meest uiteenlopende evenementen, concerten, markten, beurzen en toernooien plaatsgevonden. Het is daarnaast mogelijk om bij ons een vergaderruimte af te huren, eventueel inclusief beamer.

Ben je op zoek naar een geschikte en veelzijdige locatie voor jouw (sport)evenementen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.



 

  • Ruime sporthallen
  • Geschikt voor commerciële evenementen
  • Indoor tennis
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Trije

Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-393640
E-mailadres trije@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport